SOMMERENS BESTE MIDDAGSPAI | med kylling, asparges og sprekskinke

1. juli 2021 | Middag, Oppskrifter

Da er det med stort, STOR glede at jeg kan si at forhåndssalget på min nyeste bok starter på søndag!

Jeg har annonsert på Instagram at jeg deler link til boka hos ark.no kl.21:00. Da vil boka være tilgjengelig med signatur og en ekstra hyggelig pris. Boka vil være å finne i butikk fra uke 33, og jeg gleder meg masse til å fortelle deg mer om den i tiden fremover. Enn så lenge lar jeg tittel og forside snakke for seg selv. Har du lyst på en liiiten gjennomgang så har jeg det på Insta Story denne uka.

Tenk at min fjerde bok straks er ute!

 

Ellers så telles det ned til sommerferie her i huset, og jeg har jobbet på spreng i flere uker for å produsere både oppskrifter og innhold til både blogg, instagram, app, fitfocus.no og samarbeidspartnere, slik at jeg faktisk kan ta meg sommerferie i år! Det tror jeg blir første gang siden jeg startet for meg selv for 6 år siden.

Helt feire kan man jo ikke ta når man jobber via sosiale medier, men et avbrekk skal bli godt kjenner jeg.Men, nå over til dagens oppskrift! Skal vi kalle det sommerens versjon av den populære lompepaien?

 

Ingredienser

 • 1 pakke lomper
 • 1 beger kesam
 • 4 egg
 • 1 ts timian
 • 1 ts tørket basilikum
 • 0,5 ts hvitløkpulver
 • Salt og pepper
 • Litt revet ost
 • 3 dl revet grillkylling
 • 100 gram spekeskinke i terninger
 • 1/2 squash
 • 5 asparges
 • 1/2 purre
 • 1 liten boks mais

Fremgangsmåte

 • Sett ovnen på 220 grader
 • Del opp alle grønnsakene.
 • Visp sammen egg, kesam og krydder.
 • Kle en paiform med lomper.
 • Legg grønnsaker, kylling og skinke i bunn og hell fyllet over.
 • Strø litt ost på toppen.
 • Stekes midt i ovnen i ca.20 minutter. Sett så på grillen og stek i 5 minutter til.

Se så enkelt det er!

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Desiree Andersen (@fitfocus.no)

Håper du lar deg friste!

 

Stort Smil

Desiree

 

1. juli 2021 | Middag, Oppskrifter