Jeg er jo en stor tilhenger av mat med få og enkle ingredienser. Denne er intet unntak, dog er det endel krydder i den, men dette kan du variere selv etter smaken og baken.
Du trenger:
4 bokser ferdigkokte røde linser
1 boks kokosmelk
1 boks hakkede tomater
2 terninger kyllingbuljong
2 kyllingbryst
2 ts rød currypaste
2 ts fersk revet ingefær
1 klype cayenepepp
1 klyp muskat
Salt etter smak
Koriander til pynt.
Slik gjør du:
Hell linser, kokosmelk og tomater i en gryte. Oppi med alt av krydder samt buljongterningene.
Gi det hele et oppkok i minst 10 min.
Imens deler du kyllingen i terninger og steker disse i en panne.
Tilsett disse i suppen, pynt og server.
Denne fikk lokk på og blir med på lunsj i morra.
Ha en fortreffelig aften;)
– Desiree
Til hvor mange personer regner du på denne oppskriften?
Tonje: vi er to, men spiser mye 🙂 )))))
Hvor mange porsjoner er denne?
Sigrid: vi er to, men spiser mye 🙂 så vil si tre 🙂