Siden alle andre bloggere i dag skriver om vafler ( du vet- den store vaffeldagen), drister jeg meg til å skrive om egg. Nærmere bestemt prosjerte egg.
Jeg har aldri tørt å bevege meg utpå varianten tidligere.
Et godt eksempel på hvordan vi bare aksepterer sannheter uten å prøve engang. Og i hele mitt liv har det hvert en sannhet for meg at prosjerte egg, det er for avansert for meg!
Vel, det er da altså så avansert at Vilde 5 år klarer det.
Du trenger:
Ferske egg
Foss kokende vann
Sleiv med hull i
Slik gjør du:
Ta kjelen med det fosskokende vannet av platen.
Knekk egget og legg det forsiktig i sleiven.
Senk egget ned i vannet og vipp det fort ut av sleiva.
Tada…
Lar du egget ligge i vannbadet i 4 min er plommen helt flytende. 6 min så har du smilende.
Her med et lite dryss salt, pepper og cummin <3
– Desiree