/inneholder sponsede produkter/
Sist uke spurte jeg dere på snap om dere viste hva en snowball cupcake var. Og for første gang ble jeg faktisk ikke bombardert med svar tilbake.
Så du vet kanskje ikke hva en snowball cupcake er?
Da har du gått glipp av en magisk kakeopplevelse. Frem til nå.
For disse små herlighetene ser kankje ut som en snøball, men det er ikke derifra navnet kommer!
Disse små søte munnfullene er nemlig mørk sjokolademuffins, med marsmallow frosting i midten og dekt med en frisk og litt syrlig glasur! Og der er så gode!
Selve cupcaken har jeg valgt å lage av
DENNE
kakemiksen.
Følg beskrivelsen bak på pakken. Stekes i små muffinsformer på 170 grader i ca. 15 minutter.
Mens kakene avkjøles lager du fyllet.
Du trenger:
2 eggehviter
1 dl fibersirup clear
HER
3 ss sukrin gold
HER
6 marsmallows.
Du får kjøpt sukkerfrie marsmallows på helsekost, men vet du hva? I denne oppskriften er det så lite sukker kontra orginaloppskriften at du trygt kan bruke vanlige. Litt sukker er ikke farlig!
Slik gjør du:
Sett over en kjele med vann. Det skal fosskoke.
I en bolle slår du så ut eggehvite, sirup og sukrin.
Visp til det blir stivt.
Nå setter du bollen over vannbadet. Pass på at bollen ikke kommer i kontakt med vannet. Og visp videre til den blir ennå tykkere og begynner å bli blank som en perle.
Her har du et utdrag fra snapchaten min i går.
Nå tilsetter du marsmallowen. Klipp den gjener opp i mindre biter, så går dette ennå fortere.
Rør til marsmallowen er oppløst. Det tar ca. 2minutter.
Så tar du frem kakene.
Skjær et lite hull i toppen, og bruk håntaket på en te skje til å hule dem ut.
Fyll de så med frostingen.
På toppen av hullet legger du litt av smulene tilbake før du forsegler hele cupcaken med glasur.
Glasuren er laget av saften fra 1/2 sitron + sukrin melis
HER
Følg meg gjerne på Snapchat, navnet er Fitfocuse. I dag finner du også dagens treningsøkt der. Alt du trenger er en bakke.
Stort Smil
Desiree
Noater:
#snowballcupcake
#cupcake
#muffins
#sukkerfri
#zerosuggar
#bakeutensukker
#funksjonellmat
#xlife_no
#allergivennlig
#diamat
#lavkarbo
#lavgi
#lchf
#fettfattig
#frosting
#marsmallowfrosting
#søtogsunn
#oppskrift
#hjemmelaga
#sjokoladekake
#sjokolademuffins
Jeg får vann i munnen av å være inne på bloggen din. Dette så helt sinnsykt ut 😀 Og det skal prøves med en eneste gang!
Anita Fossberg: 🙂
Så du hadde lagt ut på snapchat at du hadde hatt en tabata time, tror også du skrev tidligere at dette var noe du var instruktør i. Kunne du tenke deg å dele øvelsene du gjør i denne timen? Trenger litt ny inspirasjon 🙂
Guro: Så klart 🙂 Kan fikse det til neste tirsdag 🙂
Nam!! De må jeg bake imorgen 😀 Kan du tipse om noe annet som glasur? Syns det smaker litt «kaldt» med sukrinmelisen oppå, så kanskje det går an å ha noe annet? 🙂
mammahverdagen: Synes sitonen tar den kalde smaken?