Snop i passe doser! Så mye kan du unne deg for 150 – 450 kalorier

9. juni 2017 | Ernæring

 

Jeg liker egentlig ikke å snakke om kalorier, og særlig ikke når det kommer til mat! Spiser du sunt og næringsrikt og holder deg i aktivitet skal det utrolig mye til for å få i seg for mange kalorier!

Mat er ikke fienden! Det er din beste sammarbeidspartner mot god energi, god helse og en kropp du er glad i både på innsiden og utsiden.

Og er det en ting jeg er for så er det at man skal kunne spise søtsaker, og at kos er en viktig del av vår hverdag. Jeg prøver så klart å vise at det er flere måter man kan kose seg på enn bare mat, og at kos ikke trenger å bety sukker og tomme kalorien, men jeg er sikkert ikke den eneste som av og til bare må ha litt godis? Så i dag hadde jeg tenkt å gi dere en oversikt jeg gir online kundene mine. Den illustrerer hvor mye snop, alkohol, snacks du kan spise for 150 kalorier.

De fleste online kundene mine har en kvote på 300 til 450 kalorier de kan bruke på denne typen ting i uka. Utover på koser de seg med sunne, næringsrike snacks som for eksempel disse.

Bilde; Shutterstock

150 kalorier tilsvarer:

Smågodt av gele 8 biter


Lakrisbåter 11 biter


Bamsemums 4 stykker


Kick lakris 2 stykker


Sjokoladeplate 3 ruter


Troika 1/2


After eight 4 stykker


Smørbukk 5 stykker


Popcorn 3,5 dl


Potetgull ca 0,75 dl


Saltstenger 80 stykker


1,5 glass rødvin


1 flaske øl (0,33)


Brus (0,33)

Jeg tror dette dekker det som står på de fleste Norske stuebord i helgen! Noen overraskelser?

 


Følg meg gjerne på Instagram 
(Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

 

Smil

Desiree

 

9. juni 2017 | Ernæring