SNOP I PASSE DOSER | så mye snop kan du spise på FIT PÅ 30 DAGER

26. september 2018 | FIT på 30 dager

Tre dager inne i FIT PÅ 30 DAGER og det sedvanlige spørsmålet har så klart dukket opp:

-Hva med godis, snacks og alkohol?

Når det kommer til mat som næring til kroppen liker jeg ikke å bruke begrepet kalorier. Spiser man et balansert kosthold skal det svært mye til for å komme i et så stort kalorioverskudd at man legger på seg av det. Kalorioverskudd kommer som oftest av alle de tingene vi spiser i tillegg til maten.

Så når det kommer til snop og godis har jeg for vane å gi kundene mine en kvote de kan fylle i løpet av uka. Kvota vil så klart variere fra person til person, men ca. 500 kalorier kan de fleste ligge på – og fremdeles få gode resultater.

Om disse kaloriene brukes på en ekstra god middag, ett glass rødvin, candy king eller sunnere søtsaker er helt opp til hver enkelt. I dag hadde jeg i alle fall tenkt å gi deg en enkel kalorioversikt på de vanligste sakene folk koser seg med i helgene.

Denne er hentet fra en av de første rundene med FIT PÅ 30 DAGER. Det har skjedd litt siden da 😉

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

26. september 2018 | FIT på 30 dager