En sniktitt på vårt nye hjem!

4. september 2017 | Livsstil

Klyp meg i armen for dette har ennå ikke gått helt opp for meg! Vi har nemlig kjøpt oss hus! Og mindre fritid 😉

I nesten et år har vi vært på kikker´n. Fra før av bor vi i en nydelig funkis leilighet på Tjøme, med to store verandaer, sol fra morgen til kveld, egen strand, lekeplass, garasjeplass, you name it! Vi stortrives, men planløsningen har gjort 90 kvadrat til litt snaut for en familie på tre + en hund.

Så vi har vært på kikker´n, null stress, vi vil egentlig ikke flytte, men hvis drømmehuset dukket opp så var vi interessert. Så lå det plutselig på finn!

Drømmehuset blir kanskje å ta litt i. For det er ingen tvil om at dette blir litt av en stilforandring for oss! Men størrelse, planløsning, tomt og ikke minst beliggenhet er helt perfekt! Det er masse muligheter!

Vi blir boenes på sommerøya, i et hvitmalt hus med rødt tak, masse naturlig lys og sjøglimt!

Huset har vært leid ut de siste årene, og bærer preg av det. Og selv om vi ønsker å beholde stilen, så trenger gulv, vegger og kjøkken en oppgradering.

Spennende tider med andre ord! Vi er allerede i gang med å se på gulv og kjøkken løsninger. Ønsker som sagt å beholde stilen, men kjøkkenet kan gjøres mer praktisk og moderne på tross av det. Gleder meg til å dele prosjektet med dere fremover!

Stort Smil

Desiree

4. september 2017 | Livsstil