SNICKERS SMOOTHIE | uten banan

Reklame 19. oktober 2020 | Oppskrifter, Smoothies & Juice

egen reklame

Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER

 

For noen uker siden spurte jeg hva dere ønsket  mer av her på bloggen. Overraskende mange ønsket seg flere smoothie oppskrifter.

Sååå overrasket var jeg egentlig ikke, for bloggen har egentlig ikke så mange smoothie oppskrifter. For meg er smoothie mer en ting man smeller sammen av det man tilfeldigvis har. hjemme, men jeg skal prøve å bli litt flinkere til å både komponere og dele litt mer konkrete oppskrifter.

Det betyr også at jeg må bli flinkere til å ta bilder av disse smoothiene, for det er jeg virkelig ikke. Smoothies har alltid vær noe av det vanskeligste jeg vet om når det kommer til styling og foto 😉 men altså – den smaker godt da!

Når jeg først skulle lage en ny sjokolade smoothie til bloggen opg appen, ville jeg lage en uten banan. Mange er ikke så glad i kombinasjonen banan og sjokolade, så jeg har byttet ut bananen med søtpotet. Det betyr at du må koke søtpotet først, hvis det blir litt for omstendelig – ja da kan du bruke banan 😉

Til 1 smoothie trenger du:

Ingredienser

  • 1/4 stor søtpotet, kokt og avkjølt.
  • 2 daler uten sten
  • 1-2 ss bakekakao
  • 4 dl mandelmelk
  • 1 ss peanøttsmør
  • 1 neve isbiter

Ha alle ingrediensene i en blender og blend til en glatt smoothie

Jeg  prøvde å pynte min med sjokoladesaus, mer peanøttsmør og en peanøtt proteinbar. Gi det ikke akkurat 10/10 for å si det sånn 😉

Stort Smil

Desiree

 

APPLE HER GOOGLE HER

 

Reklame 19. oktober 2020 | Oppskrifter, Smoothies & Juice