Snarveien til bedre helse og høyere forbrenning!

Reklame 18. september 2023 | Kosthold, kropp & helse, Personlig Trener Desiree Andersen

Egen reklame

TEST 7 DAGER GRATIS HER

I mitt nye Online program oppgraderer vi rett og slett livsstilen, men ny vane, hver dag, i 30 dager. Og siden du kan teste de 7 første dagene gratis, vil jeg dele noen drypp her på bloggen også.

I dag deler jeg nok dem mest undervurderte formen for fysisk aktivitet som finnes. Dette er snarveien til bedre helse og høyere forbrenning!

HVERDAGSAKTIVITET!

Vi er mye mindre aktive enn vi var før. Teknologien har tatt over mange av de krevende jobbene og de daglige gjøremålene i hjemmet. Vi nordmenn sitter i gjennomsnitt hele ni timer hver dag!

Ofte når vi snakker om aktivitet, tenker man fort på trening. I den stillesittende hverdagen mange av oss har i dag er det utrolig viktig å bruke kroppen, la musklene jobbe og få pulsen opp! Selvom du trener fast 2-4 ganger i uka, vil jeg si at hva du gjør hver dag er minst like viktig som disse øktene, eller til og med kanskje viktigere! Vi snakker om hverdagsaktiviteten!

Visste du at om du står foran pulten på jobb istedefor å sitte kan øke forbrenningen betraktelig? Med en gang du øker pulsen, enten det er i lek med ungene eller støvsuging av stua, så stimuleres nervesystemet og blodsirkulasjonen øker, som fører til at du blant annet blir gladere og mer konsentrert.

Sammenlignet med å ikke være i aktivitet i det hele tatt, kan en halvtime med aktivitet daglig halvere risikoen for livsstilssykdommer!

Det trenger absolutt ikke være vanskelig å bevege seg litt ekstra hver dag. Under finner du noen tips.

 

 

TIPS:

Bruk en skrittteller på mobilen eller klokka og se hvor mye du går i løpet av en vanlig dag.

Prøv så å øke dette med mellom 25-50%

Planlegg en gåtur på 10 minutter hver dag, enten det er i lunsjen, et mobilt møte eller går av et busstopp tidligere enn du pleier.

Stå mest mulig på jobb om du har en stillesittende arbeidsplass.

Lek aktivt med ungene i 15-30 minutter hver dag.

Velg trapper istedenfor heis.

Parker lenger unna inngangen til jobb, barnehage, butikk osv.

Dropp bilen til butikken.

Ta 10 knebøy etter hvert dobesøk.

Sett på en alarm som sier at du skal gå x antall skritt eller utføre x antall repetisjoner av en øvelse hver gang alarmen går.

 

Bestill min første kokebok hos Norli HER

Reklame 18. september 2023 | Kosthold, kropp & helse, Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (1)

  1. Hei. Jeg ønsker å melde meg ut med øyeblikkelig virkning. Jeg sendte mail i juli og sa i fra, men blir fremdeles trukket 250,- . Jeg har ikke benyttet meg av noe av dette, så vennligst bekreft utmelding og send meg tilbake nylig trukket kr 250,/.
    Mvh Vibeke Evjen

Comments are closed.