Snapchat superstars – disse burde du følge!

24. september 2016 | Motivasjon

Det er vel ingen som er i tvil om at jeg DIGGER snapchat. Det er så gøy, og følger du de riktige menneskene er det utrolig inspirerende! 

Inspirerende for meg er det først og fremst å føle andre kostholds interesserte damer. Og selv om jeg blir utrolig smigret når dere som følger meg skryter av hvor enkelt jeg gjør det å leve sunt, så poengterer jeg gang på gang at jeg ikke er den eneste! De sosiale mediene kryr av kunnskapsrike, inspirerende, fornuftige damer! Og nå har disse damene slått seg sammen om en felles Snapchat konto!
Kostholdsdamene

Damene, som jeg er så utrolig stolt av å få være en del av, snapper en dag hver, 2 ganger i måneden. Så her har du ikke bare mulighet til å hente masse daglig inspirasjon fra en og samme konto, du kan også bli bedre kjent med disse damene, om ikke du var det fra før av!

Vi er på dag nummer to, tror jeg. Og i dag er det min tur til å snappe på denne kontoen. Håper dere blir med inn! Planen er å kokkelere lomper av søtpotet og havre, lage en smart matpakke til fem timer på håndball turnering og endelig tror jeg at det blir litt hjemmetrening igjen!

Følg med på @Kostholdsdamene

 


24. september 2016 | Motivasjon

Kommentarer (4)

  1. Den koden du har lagt inn er helt feil, hehe. Men har dere fått inspirasjon fra SnapKollektivet? 🙂

  2. Caroline: Det er ikke ment som noenkode 🙂 Det er bare et bilde 😉 Det vet jeg ikke. Jeg følger flere snapkontoer som gjør dette, men ikke SnapKollektivet 🙂

Comments are closed.