SNACKKAKE MED BRINGEBÆR OG SJOKOLADE | uten sukker, gluten, egg og melk

Reklame 21. oktober 2020 | Matpakka, Oppskrifter

egen reklame

Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER

 

Jeg har en aldri så liten tilståelse å komme med! For selv om jeg aldri har satt meg ordentlig inn i hele TikTok trenden, så har jeg fått helt dille på Instagram REELS, som i bunn og grunn er det samme.

Hvis du nå håper at du han ser meg danse om mime på Instagram, så må jeg skuffe deg! Men jeg. synes det er veldig gøy å vise hvor enkelt det faktisk er å føle oppskriftene mine – på film!

Du kan følge meg på Instagram HER

 

Selv om jeg deler oppskriften på Instagram synes jeg det er greit å få dem inn her på bloggen også.  Mange synes det er lettere å søke opp ting her, også liker jeg å ha alt samlet på ett sted 🙂

Snack kake kan brukes til så mangt. En frokost på farta, i matpakka, som et mellommmåltid eller som kvelds!

Til 1 kake trenger du:

Ingredienser

  • 2 modne bananer
  • 3 dl mandelmelk *
  • 1 ss chiafrø
  • 2 ss honning/lønnesirup
  • 250 gram havremel**
  • 2 ts bakepulver
  • 2 never frosne bringebær
  • 1 dl mørk sjokolade***

*mandelmelk kan byttes ut med vanlig melk hvis du foretrekker det.

** Hvis oppskriften skal være glutenfri må du passe på å bruke glutenfritt havremel

***Hvis det er viktig at kaka skal være uten melk må du passe på at du velger en sjokolade uten melk. De med over. 80% kakao er stort sett uten melk

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 180 grader.
  • Blend sammen bananer, melk, chiafrø og honning.
  • Rør inn melk og bakepulver.
  • Vend inn bringebær og sjokolade.
  • Hell røra over i en liten langpanne ca. 15/20cm x 20/25cm
  • Stekes midt i ovnen i 30 minutter.

Stort Smil

Desiree

 

APPLE HER GOOGLE HER

Reklame 21. oktober 2020 | Matpakka, Oppskrifter

Kommentarer (1)

Comments are closed.