Smørblomst

4. april 2017 | Livsstil

Denne genseren var helt klart tiltenkt ett blogginnlegg! Men jeg så for meg ett hvor jeg satt solbrun og med bare legger et sted i den Norske fjellheimen! Nå som snøen er borte i lavlandet begynner det nemlig å klø ganske greit i fjellskoa mine!

Skal ikke se bort ifra at den dukker opp igjen, men nå er det så mange som har spurt hvor den er kjøpt at jeg får heller legge den ut nå. Årets påskegenser kanskje?

Det her er et sånt plagg jeg blir glad av å ta på meg! En grunn er så klart fargen og teksten! For ingenting minner oss vel mer om Norsk sol og sommer enn Smørblomst? Men genseren er også norsk design og av 100% merino ull! Også har den lommer! Jeg er solgt når gensere, skjørt og kjoler har lommer!

Jeg falt helt tilfeldig over den på Instagram kontoen til be_bold_as.  Og jeg må innrømme at det er svært sjeldent jeg finner et klesplagg jeg bare må ha, men dette var kjærlighet ved første blikk! Og med tanke på hvor ofte dere har sett genseren på snap i det siste så vet dere at det er fakta!

We are Norwegians er merke og du finner genseren HER

Den finnes også i Markjordbær, rød så klart, HER

Den rød er kanskje hakket mer trendy? Er den ikke? Men jeg blir bare så glad av fargen gul!

Stort Smil

Desiree

4. april 2017 | Livsstil