SMOOTHIE | min favoritt ingrediens endelig i Norske matbutikker!

2. mars 2018 | Ernæring, Smoothies & Juice

Nå om dagene er det bare så mange spennende nyheter i butikkene. Jeg holder på å teste meg igjennom de som på en eller annen måte markedsfører seg som sunnere matvalg, så til uka kommer det et større innlegg til dere med resultatet!

Men, da jeg falt over denne nyheten på butikken i går kunne jeg ikke vente til uka. Så entusiastisk ble jeg! For selv om du så klart for kjøpt denne i Norge, har du aldri fått den frosset eller i biter på denne måten. Og jeg vet at denne grønnsaken er et tiltak for mange å bruke, nettopp fordi det er ganske mye gris med å tilberede den! Men nå har Eldorado altså kommet med et produkt som gjør det lettere å leve sunt! Og tilfeldigvis min favoritt ingrediens i smoothie – økologisk, frosne rødbetter, i båter!

Gjett om denne bloggen skal oppdateres fremover! Rødbete hummus, rødbete shot, salat med rødbeter og chevre, pink latte, røde rundstykker. YES, jeg er inspirert!

Men hvorfor er jeg så glad i rødbeter?

Altså, fargen i seg selv er jo nok til å bli glad av. Også er den jo utrolig anvendelig! Men her ser du naturens egne, lille energipille!

For i tillegg til et godt innhold av vitamin A, magnesium, kalium og ikke minst fiber, så inneholder den mye folat. Folat bidrar blant annet til å redusere redusere tretthet og utmattelse.

 

Lyst til å teste denne smoothien?

Ingredienser

  • 1 dl frosne jordbær
  • 1 dl frosne bringebær
  • 1 dl frosne rødbetter
  • 1/2 banan
  • 1 boks lett kokosmelk
  • 1 ss chiafrø
  • Honning etter smak

Bare å blende sammen, så har du en perfekt smoothie som gir deg litt ekstra piff på ettermiddagen eller før trening!

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse). For mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

2. mars 2018 | Ernæring, Smoothies & Juice

Kommentarer (2)

  1. Denne så veldig god ut! Er banan essensielt eller kan den droppes eller byttes med noe annet? Evt hva?

Comments are closed.