Smart snacks på farta

16. september 2015 | Livsstil

 


/annonse/

 

De siste ukene har hvert helt ekstreme. Masse farting til og ifra Oslo, møter, ekstra saltimer på jobben, nok litt mindre struktur enn det jeg er vant med i hverdagen. Sånne ting går fort utover matrutinene mine.

Jeg er nemlig ikke så flink til å ta med meg mat når jeg jeg skal fra  A til B til G!

Heldigvis så vet jeg at det finnes gode og smarte løsninger å ha i veska, frukt alene er nemlig ikke et måltid, eller mellommåltid. Kroppen trenger mer enn som så for å holde energien oppe dagen igjennom.

Jeg tyr gjerne til måltidserstattere når jeg trenger litt ekstra påfyll i løpet av dagen.

Ikke for å erstatte et måltid, men for å få et mellommåltid som gir kroppen mer enn metthetsfølelse og høyere blodsukker.

Favoritten min er barene fra Allèvo! Og særlig Chocolate chip & peanutbutter! Som forresten laktosefri!Allèvo har flere forskjellige barer, både merket lavkalori og high protein, så er det bare å velge sin favoritt etter eget behov.

I tillegg til barene finner du flere forskjellige shaker. Nå er jeg blant dem som liker å spise næringen min, men disse er faktisk veldig gode!

Jordbær <3

Allèvo får du hos
Apotek1

,
Vitus Apotek

 og
Boots

.

 

Hvilke smarte løsninger bruker du når du er mye på farta?

 

Stort Smil

Desiree

 

 

 

 

 

 

 


[Alt-Text]

 


16. september 2015 | Livsstil

Kommentarer (4)

  1. Det så veldig godt ut, men har du oppskrift på noen energibarer man kan lage selv som er gode og sunne?

Comments are closed.