God mandag dere!
Forje uke behandlet ikke meg særlig godt. Alt som kunne gå galt gikk galt, og da mener jeg alt! Jeg skal ikke gå i detalj, men kan nevne at uka startet med en hund som tråkket på glasskår og måtte til dyrlegen og sluttet med en bil som må på verksted…
Men det nytter ikke å ergre seg over det, det er bare å ordne opp og komme seg videre. Og for all del ikke glemme de fine øyeblikkene også! De har en tendens til å bli oversett når det stormer litt i hverdagen..
Så ja, jeg er litt over middels klar for en ny uke altså! På kjøkkenet er den allerede i gang, og i dag ville jeg rett og slett dele disse deilige, små havrelappene med dere.
De ble min frokost i dag, men disse er perfekte å spise på kvelden om man fyser på noe ekstra godt, særlig sammen med denne deilige bringebærkremen!
Jeg har en lignende oppskrift på bloggen fra før av. Du finner den HER, men i dag ville jeg lage et alternativ uten helsekostprodukter.
Ingredienser
- 1 dl havregryn
- 1 dl melk
- 1 egg
- 1/2 banan eller 1 ss honning
- 1 ts kardemomme
- Litt vaniljepulver
Bruker du glutenfrie havregryn får du glutenfrie pannekaker.
Melk kan ersattes av et melkefritt alternativ om det ønskes
Fremgangsmåte
- Ha alle ingrediensene i en blender og blend
- La røren stå og svelle i 10 minutter
- Stek i litt fett stoff på medium varme
Så var det bringebærkremen
Ingredienser
- 2 dl frosne bringebær
- 4 ss gresk yoghurt med vaniljesmak
Alt blandes sammen og moses litt med en gaffel
Kremen er så god og frisk! Lov meg at du lager den!
Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER
Stort Smil
Desiree
Hva mener du med vaniljepulver?
Du får det på butikken i krydderhylla 🙂