Slik trener mine onlinekunder

9. november 2016 | Trening

Kjent eller kanskje ukjent for mange er det at jeg har min egen Online Bootcamp. Bootcampen er laget for deg som vil ned i vekt, og som ønsker å gjøre dette med et sunt og variert kosthold, og smart trening. Man får tilsendt treningsprogram for både studio, ute og hjemme trening, men programmet er først og fremst laget for deg som vil trene hjemme! 

Mer info kan du finne


HER


 

I dag hadde jeg tenkt jeg skulle gi dere som leser bloggen et lite innblikk i hvordan en treningsøkt på FIT online BOOTCAMP kan se ut. Deltagerene trener styrke, fullkropp, to ganger i uka, i tillegg til dette er det 1-2 kondisjonsøkter og mulighet for små bonusøkter for de som ønsker det. De fleste som deltar trener tre ganger i uka og er fornøyd med det.

 


Under finner du 4 videoer. Hver video fullføres 3 ganger før du går videre til neste.

 

 

 


Følg meg gjerne på Snapchat 

(Fitfocuse) 
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge 

Facebook 
siden min 


HER

 

Stort Smil

Desiree

 

 

 


 


9. november 2016 | Trening

Kommentarer (1)

Comments are closed.