Slik sjekker jeg helsa!

23. mars 2017 | Kropp

 

– Mamma, du er aldri sånn!

Det var reaksjonen fra min åtte åring da jeg ble slått ut av influensa for noen måneder siden. For ja, jeg er aldri sånn – jeg er aldri syk! Eller i det minste svært, svært sjeldent!

Vel, at jeg har hatt en lengre periode med mye stress og lite fokus på meg selv og eget kosthold har jeg alt fortalt dere. Det er nesten litt flaut å innrømme, men samtidig synes jeg det er viktig å være klar over at 
alle 
har perioder i livet hvor ting ikke går på skinner. Grep har jeg alt tatt, men infulensaen ble en liten oppvekker.
For når tok jeg en helsesjekk sist?

Jeg anbefaler stadig onlinekundene mine å ta utvidet blodprøve eller en generell helse test. Det kan det være flere årsaker til. Noen ganger er det kanskje mistanke om hormonell ubalanse eller sykdommer, andre synes det er motiverende å se at kroppen forbedrer seg på innsiden også. Jeg går jo til tannlegen en gang i året for å sjekke om jeg har hull, hvorfor skal man ikke sjekke kroppen?

Denne gangen fikk jeg altså muligheten til å teste Werlabs. Veldig praktisk da fastlege både har lang ventetid, du kommer sjeldent inn til tiden, det tar lang tid å få svar på prøver og det kan ta ennå lengre tid å få hjelp og veiledning om det skulle trenges!

Werlabs.no er en tjeneste hvor du kan bestille ulike helsesjekker via nett. Du bestiller, betaler og så kan du møte opp på et av deres laboratorier for prøver – uten å måtte bestille eller avtale tid først.

Jeg møtte bare opp på et laboratorie i Sandefjord, tok prøver og allerede etter få timer begynte resultatene å tikke inn. Resultatene kommer med gode forklaringer, og ikke minst råd om hva du burde gjøre hvis verdiene dine lå utenfor normalen!

Jeg angrer litt på at jeg ikke tok denne testen før jeg la om kostholdet for en stund siden! Hadde vært gøy å se resultatene da kontra nå!

Tar du like godt vare på kroppen din som du gjør på tennene dine? Eller er det kanskje på tide med en helsesjekk?


Akkurat nå får du som leser bloggen min 15% rabatt på produktet Helsesjekk XL på 
www.werlabs.no! Angi FITFOCUSE i kassen ved  bestiling.

Slik fungerer det:

Stort Smil

Desiree

23. mars 2017 | Kropp

Kommentarer (2)

  1. har feflektert LITT, men ikke så mye, tar litt som det kommer 🙂 kutte /ned ut på godteriet.men SKAL slå min egen rekord på oslos bratteste <-- det er jeg fast bestemt på og gjøre 🙂

Comments are closed.