SLIK REDUSERER DU KALORIENE I KOSTHOLDET | uten å telle dem – 7 tips

Reklame 3. januar 2022 | Ernæring, Kosthold, kropp & helse

egen reklame

Bestilles HER

I dag hadde jeg en aldri så liten diskusjon med en følger på InstagramFor det er jo ikke til  å stikke under en stol at det i januar er lett å rette fokus mot endring av livsstil, bedre rutiner i hverdagen, bedre kosthold, komme i gang med trening, og ja – for mange av mine kunder – ned i vekt!

Jeg har alltid syntes at dette med å skrive om vektreduksjon er vanskelig! Man ønsker jo ikke å bidra til kroppspress eller et negativt fokus på vekt!

Samtidig så er jeg ernæringsveileder og personlig trener.

Dette har jeg jobbet som, fulltid, i snart 17 år nå. Og igjennom alle disse årene har nettopp vektreduksjon hvert motivasjon til de aller fleste av mine kunder.

Og kanskje nettopp derfor har jeg blitt så god på å vise at man kan nå disse målene uten å telle kalorier, veie seg ukentlig, uten å trenger å trene flere timer i uka, kutte ut mat man er glad i og mens man skaper en livsstil man virkelig blomstrer i!

Og for meg blir det feil å sitte på denne kunnskapen, mens te detoxer, sukkerkutt challenges og andre sprø dietter får hergje fritt i januar!

I dag er tema hvordan du faktisk kan lykkes med en vektreduksjon uten å ha fokus på kalorier!

KALORIER INN VS. KALORIER UT:

Det finnes uendelig mange forskjellige kostholdsretninger og dietter der ute, men en ting man ikke kommer utenom hvis man vil ned i vekt er at man må spise færre kalorier enn man forbrenner.

Det betyr ikke at du trenger å telle kalorier for å gå ned i vekt, men du trenger å vite at kalorier teller.

SMARTE MÅTER Å REDUSERE KALORIENE UTEN Å TELLE DEM:

• Reduser inntak av sukker og hvitt mel.

Dette er mat som ikke tilfører kostholdet viktig næring, i tillegg metter det lite og trigger oss gjerne til å spise mer.

Unngå flytende kalorier.

Dette er en utrolig enkel måte å spare kalorier på. Et glass juice inneholder 100 kalorier, en caffe latte inneholder 250 kalorier  og en brus 250 kalorier.  Det vil si at hvis du drikker dette til daglig og kutter det ut, vil dette tilsvare nesten 1/2 kg ned per uke. Uten å gjøre andre endringer i kosten!

• Porsjonskontroll.

• Lag det meste av maten hjemme.

• Unngå ultaprossesert mat.

• Øk inntaket av frukt og grønt.

BLI MED PÅ BOOST KICKSTART – GRATIS HER

 

Stort Smil

Desiree

 

Reklame 3. januar 2022 | Ernæring, Kosthold, kropp & helse