SLIK PLEIER JEG HUD OG HÅR OM SOMMEREN

18. juni 2019 | Beautytalk

reklame i samarbeid med Sunkost

Denne måneden er Frøya (og jeg 😉 ) så heldige å få fronte Sunkost sin kampanje med fokus på hud og hårpleie.

Du som har fulgt bloggen en stund vet at jeg byttet til naturlig og økologisk hudpleie/sminke for noen år siden, og huden min har aldri vært så bra som etter at jeg gjorde det!

Med unntak av tidlig i graviditeten min har jeg ikke hatt så mye som en kvise siden. Og i en alder av 35 år har jeg endelig fått en hud som jeg trives i – også uten sminke!

Så da Sunkost spurte om jeg tenkte at naturlig pleie av hus og hår var noe jeg kunne tenke meg og fronte – var jeg ikke i tvil!

For det å ha en sunn livsstil handler om mer enn sunn mat og trening. Det handler også om å ha det bra, føle seg vel og gjøre valg som man føler er gode for en!

Frem til 23. juni får du opp til 30% rabatt på en rekke produkter hos Sunkost både på nett og i butikk.

I dag hadde jeg tenkt å tipse om et par av mine favoritter som er på tilbud.

Flere har du nok lest om på bloggen tidligere 🙂 Også skal jeg vise deg en nyhet som jeg akkurat har begynt å teste! Er så gøy å prøve nye ting!

Første jeg må dra frem er egentlig hele Weleda serien, som du nå får 20% rabatt på HER.

Jeg oppdaget disse produktene for 10 år siden da Vilde var baby. Som så mange andre små var hun plaget av tørre varme utslett. Og det eneste som hjalp mot disse var Weleda sin Skin Food. Siden den gang har Skin Food produkter blitt fast inventar på badet.

Det er en krem som kan brukes til alt! Og her brukes den til tørr babyhud, neglebånd, tørre albuer, ja – jeg har til og med brukt den som nattkrem når huden min har vært veldig, veldig tørr! Du finner den HER.

Siden Weleda er et av mine favorittmerker har det vært veldig naturlig for meg å bruke baby serien på Herman. Du finner den HER. Og faktisk så bruker også hele familien deres solkrem beregnet for barn! Du finner den HER

Siden jeg i skrivende stund sitter i en bobil, på Norgesferie, i øs pøs regnvær passer det seg nok litt ekstra å komme med råd nummer to. Økologisk selvbruner fra Dr. Organic HER

Jeg har delt min begeistring for økologisk selvbruning tidligere, og det er særlig to tinge jeg er opptatt av ved en god selvbruning.

  • Enkel å påføre
  • Lukt

Jeg påfører mousen med selvbruningsvott – etter dusj. Selv om det er anbefalt bruker jeg hverken peeling eller bodylotion først (har ikke tid) og resultatet blir alltid bra!

Jeg bruker fargen medium. Og du kan bruke samme til  både ansikt og kropp!

Jeg skal ikke til varmere strøk i sommer, men om du skal så vil jeg anbefale deg hårmasken Hair rescue and restore, også fra Dr. Organic HER

Jeg må jo innrømme at jeg jukser litt med hårfargen også 😛 Og denne bruker jeg en gang om uken på sommeren for å unngå at håret blir til en tørr, gul, høysåte!

Sist, men ikke minst vil jeg vise deg produktet jeg akkurat har begynt å teste! Det er så nytt at når jeg først fikk det så var det ikke kommet i butikken en gang!

SKIN CARE HYALURON SHOT

Fra før av tar jeg tilskudd av kollagen. Denne shotten inneholder blant vitamin C og hyaluronsyre. Hyaluronsyre har du  naturlig i huden sammen med kollagen bidrar det til å opprettholde hudens struktur.

Hyaluronsyre er det helt «nye» på skjønnhetsmarkede, så jeg er spent på resultatene!

Jeg har lagt ved Sunkost sitt siste kampanjeblad under her slik at du kan se alle tilbudene.

Melder du deg inn i Sunkost sin kundeklubb HER får du ennå flere tilbud!

 

 

 

 

 

18. juni 2019 | Beautytalk