SLIK LAGER JEG SUNNE SØTSAKER TIL PÅSKE

3. april 2019 | Kosthold, kropp & helse

reklame i samarbeid med Sunkost

 

Denne uken skjer det masse spennende! Blant annet skal jeg til Larvik på torsdag og ha livesending fra Sunkost butikken der! Hva skal jeg på live sendingen? JO! Jeg skal lage sunne saker du kan putte i påske egget OG vise deg hvilke gode alternativer til påskekosen du kan kjøpe med deg fra Sunkost butikkene eller fra nettbutikken til Sunkost.

I tillegg kommer jeg under live sendingen til å legge ut link til det sunne påskehefte jeg lagde i samarbeid med Sunkost i fjor!

Nå ble det mange utropstegn her, men i fjor lagde jeg jo et stort hefte med over 20 oppskrifter og kjappe treningsprogrammer. Det var kun tilgjengelig i en begrenset periode, men jeg deler det altså på nytt på torsdag. Livesendingen går kl.13:00, men den blir liggende på Facebooksiden min HER, slik at du både kan se den og finne hefte i etterkant.

Mini suksess terter uten sukker eller gluten fra hefte!

I dag hadde jeg eller tenkt å dele de produktene jeg bruker når jeg skal lage sunn og sukkerfri påske snacks. Flere av dem er med i Sunkost sin påskekampanje HER

Siden det er påske må jeg nesten sette sukkerfri marsipan øverst på listen! Sukkerfri marsipan er enkelt å lage selv. Det er bare å bruke mandelmel og fibersirup clear. Men denne smaker bare så mye bedre! Også slipper man å bruke tid på kjøkkenet. Bare rull små kuler og dypp i mørk sjokolade.

Du finner den HER

En god sukker erstatning burde alle ha hjemme. Mine favoritter har i alle år vært sukrin gold og kokosblomst sukker. Du finner dem HER og HER.

I tillegg har jeg alltid fibersirup hjemme. Dette produktet bruker jeg ofte når jeg skal lage hjemmelaget konfekt (få med deg livesendingen på torsdag 😉

 

Jeg bruker også Fiber sirup gold på yoghurten min hver eneste dag, sammen med vaniljepulver! Og fast inventar i min krydder skuff når det kommer til søte og sunne saker er vaniljepulver, rått lakrispulver, ekte kanel og kardemomme. Du finner hele utvalget til Sunkost HER.

Og la meg bare få sagt at krydder er ikke bare krydder…  Det er vanvittig stor forskjell på smak om du velger et godt, økologisk krydder – kontra mye annet man får kjøpt her og der!

Fiber sirup gold finner du HERFiber sirup Clear HER

 

Disse to boksene fra Urtenkram er helt nye for meg og jeg har ikke prøvd dem før. Begge er ganske syrlige på smak, og tyttebærpulveret har så klart en nydelig rødfarge i tillegg. Planen er å rulle noen sjokoladetrøfler i dem. Jeg tror det blir kjempe godt.

Jeg har altså planer om å lage hjemmelaget sjokolade denne påsken. Og til det trenger man søtning, vaniljepulver, kakosmør og kakaomasse. Det har nemlig vært et ønske fra dere i flere år og vise hvordan man gjør dette. Og torsdag er dagen hvor jeg endelig skal vise hvordan jeg liker å gjøre det.

Når jeg ikke lager sjokoladen min selv er DISSE små sjokladene fra Ombar med kremete fyll helt geniale. Fyllet minner på mange måter om det populære «melkefyllet» i Freia sine påske egg. Men disse er da både raw og veganske.

Pst: Oppskrift på sukkerfritt melkefyll finner du også i påskehefte mitt 😉

Så ikke glem å få med deg live sending fra Sunkost Larvik på torsdag. Det blir som sagt både en liten omvisning i butikken, jeg skal lage sunt påske snop og hjemmelaget sjokolade OG du kan laste ned påskehefte mitt helt gratis.

 

Stort Smil

Desiree

 

 

 

 

3. april 2019 | Kosthold, kropp & helse

Kommentarer (1)

Comments are closed.