Slik kler jeg meg for utetrening

17. november 2016 | Løpeskolen


/skrevet i samarbeid med Trimtex/

 

Å kle seg riktig for trening om vinteren kan være litt tricky! Man vil så klart ikke fryse, men man vil heller ikke bli klam og svett etterhvert som pulsen stiger.

En god og varm tights er alfa og omega for meg. Favoritten har lenge hver


DENNE fra Trimtex. Ikke fordi de er min samarbeidspartner, men fordi den er myk, sitter godt, har høyt liv, refleks og gjør akkurat det den skal! Holde meg varm og tørr.

 

På overkroppen foretrekker jeg lag på lag. Øverst har jeg alltid en jakke.


DENNEfra Trimtex puster godt og tåler fint litt regn og snø. Min favoritt både på løpetur og i langrenns sporet! Og nå er den faktisk på salg. Flaks!

Hva som kommer under jakka varierer i løpet av vinteren. På denne tiden av året, hvor temperaturen ligger mellom pluss 5 og minus 5 går det i tekniske trøyer.

 

Mørk rosa


HERLilla


HER Lys rosa


HER


 

Ikke glem toppen! Eller hode. Personlig liker jeg best en god buff eller pannebånd. Rett og slett fordi de enkelt kan dras ned rundt halsen om det skulle bli for varmt. Trimtex har et stort utvalg. Særlig varmt vil jeg snakke om pannebåndene og trenings luene med refleks! Det er så viktig å bli sett! Du finner hele utvalget


HER

.

Jeg ar store planer om å sette inn støtet på løpingen utover vinteren. Noen som har lyst til å bli med på en utfordring kanskje?

Let me know!

 


Stort Smil


Desiree

 

 


17. november 2016 | Løpeskolen

Kommentarer (5)

  1. Veldig gode tips! Syntes det har vært så vanskelig bestandig, og finne det rette utstyret til utetrening 🙂

  2. Å, så fint! 🙂 Forresten, et veldig dumt spørsmål, men må bare spørre en som har greie på det meste, hehe 🙂 Vet du om det er kalorier i Twinnings te (inkludert de sorte) og te generelt?

Comments are closed.