SLIK KLARER DU 10km PÅ KUN 4 UKER | vinn billett til KK- mila

10. august 2019 | Løpeskolen, Uncategorized

reklame i samarbeid med Compeed

 

Uansett om jeg skal løpe en 10 kilometer eller halv maraton så er det en, eller faktisk to, ting jeg ikke kommer meg til mål uten! Compeed gnagsårstift og Compeed gnagsårplaster.

Noen av dere husker kanskje at jeg glemte dette under årets første løp – Holmestrand Maraton. Og selv om jeg hadde både løpesokker og godt tilpassede sko fikk jeg store vannblemmer og gnagsår på innsiden av føttene faktisk!

Så aldri et løp uten Compeed!

Her plastrer jeg bena før fjell løpet Blefjells Beste. Compeed gnagsår stift på innsiden av føttene, plaster alle andre steder jeg pleier å få sår.

Om 4 små uker går årets KK-mil av stabelen. En skikkelig treningsfest som jeg har deltatt på flere ganger! Og i samarbeid med nettopp Compeed skal jeg få gi bort 5 billetter!

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en hyggelig kommentar under dette innlegget på Facebook siden min HER

Og om du ikke allerede er godt i gang med løpetreningen, så skal jeg dele treningsprogrammet som gjør deg klar til å løpe en 10 kilometer på 4 små uker. Det er faktisk ikke så vanskelig som mange tror!

 

Håper det inspirerer!

 

10. august 2019 | Løpeskolen, Uncategorized

Kommentarer (10)

    1. Heat lotion fra Forever Living før trening, ingen kramper eller etterplager etter eg begynte med den

  1. Takk for en inspirerende blogg Hadde vært gøy å prøve Kk mila, men med lite treningsgrunnlag så er nok 5 km mer oppnåelig enn 10 km ‍♀️

  2. Åååhhh det hadde vært gøy og motiverende å få startnummer på brystet ‍♀️

  3. Jeg har lenge tenkt på å begynne å jogge. Jeg har gått mye på fjelket i sommer, men ikke komt skikkelig i gang med joggingen, men nå skal jeg begynne å følge det inspirerende programet du la ut. Å vinne en billett til KK-milen hadde vært utrolig gøy og inspirerende

  4. Takk for treningstips til kk milavil gjerne være med å løpe men er ikke så sprek. Om jeg gjør dine tips kanskje det går

  5. Har startet med litt løpetrening siden jeg har meldt meg på hytteplanmila, så en billett til KK mila som en test hadde vært supert. Har ikke klart å løpe en mil enda, må stadig ha gå pauser. Skal prøve programmet ditt så går vi se om det blir framgang.

Comments are closed.