Slik forandrer et godt kosthold hele deg!

17. juni 2016 | Ernæring

Ja, det er fremdeles fredag, det er fremdeles kontordag og jeg sitter fremdeles forran macen og jobber med onlinekundene mine. De er helt klart min største inspirasjonskilde når det kommer til stoff til denne bloggen. Temaene jeg velger å skrive om er ofte basert på de utfordringene mange av dem møter, tinge de lurer på og stoff de trenger. Så å si alle oppskrifter du finner på denne bloggen er en oppskrift jeg har laget til noens kostplan eller et av onlineprogrammene mine.

Men noen ganger går det andre vei også. Som i dag, hvor jeg vil dele deres positive erfaringer ved å legge om kostholdet med dere lesere.  99% av mine kunder har vektreduksjon eller endring av kroppsammensetning som mål. Så resultater basert på vekt, fettprosent og cm hopper vi galant over. Det burde være en selvfølge. La oss heller se på de uventede resultatene!

Nutrition


Licensed from:
kentoh

/
yayimages.com


 


Mindre sukkersug.

Som jeg skrev tidligere denne uka er kosthold alt avgjørende om man ønsker å få bukt med søtsug og spise kick. Allerede etter en uke på mine kostplaner er dette tilbakemeldingen de aller fleste kommer med. 
Sukkersuget er borte!

 


Penere hud.

Det tar et par uker, men det tar heller ikke lengre tid før du både ser og merker forskjell på huden. Den får mer glød, mindre urenheter og små arr etter kviser ol leges fortere.
Kroppen din trenger riktig næring for å fornye seg. Nærmere ungdomskilden enn dette kommer man neppe.

 


Håret blir sunnere.

Denne kan jeg skrive under på selv. Dere som har lest bloggen min en stund vet at jeg har gått fra kort til langt til kort til langt hår igjen på under to små år. Sånn går det når man gjør dumme ting som ødelegger håret….  Nå spiser jeg ganske sunt, men de siste månedene har jeg vært ekstra bevisst, nettopp fordi det var viktig for meg å få håret mitt tilbake. Sist jeg var hos frisøren kunne også hun se nye hårstrå vokse frem! YES – jeg får ikke bare lengre hår, men tykkere. Og det opplever flere av kundene mine også!  Lyst på eget innlegg om mat og hår? Bare å rope ut. Spennende tema!

 


Sterke negler.

På et eller annet plan er vi vel alle klar over at man blir hva man spiser, men det er jo utrolig gøy og motiverende når man opplever det selv! Neglene vokser fortere og knekker ikke like lett.

 


Mindre smerter i muskler og ledd.

Dette er så klart en kombinasjon av både riktig mat og fysisk aktivitet, men om du er i risikosonen for å utvikle foskjellige betennelsestilstander i kroppen, eller allerede er der, kosthold kan utrette så utrolig mye! 

Så kan vi så klart ta med overskudd og gleden man opplever ved å finne et kosthold og en aktiv livsstil som passer deg og livet ditt, men det har vi lest nok om før. Det sier seg nesten selv. Personlig synes jeg det er utrolig stas når folk finner andre gleder ved en sunn livsstil enn vekt og midjemål. Det kan godt være motivasjonen til å komme i gang, men jeg håper ikke det er grunnen til å leve som du gjør <3

 

Stort Smil

Desiree
 

 

 

 

 


17. juni 2016 | Ernæring

Kommentarer (2)

  1. Alle disse punktene du nevner her kan jeg skrive under på Desiree. Er helt utrolig hva kosthold har å si.I store deler av mitt unge «voksende» liv har jeg hatt store plager med smerter i ledd og muskler, fikk diganosen fibromylagi sent i 2014 og i dag har jeg nesten IKKE noe plager. Så HEIA en sunn livsstil:-)

  2. Jeg vil gjerne lese et innlegg om mat og hår! Vil gjerne lese om det, mister en del mer hår enn vanlig pga medisiner så hadde vært greit å vite hva som evt. kan hjelpe litt på.

Comments are closed.