SLIK FÅR JEG FARGE OG GLØD | helt naturlig

12. november 2018 | Beautytalk

reklame: i samarbeid med pureyou.no

Jeg har ikke skrevet så mye om barseltiden min på bloggen fordi den går som den nok går for de fleste småbarnsmødre. Noen uker går alt på skinner, andre uker er preget av våkenetter og små bekymringer, som plutselig løser seg, også går man inn i en ny god periode.

Hvis jeg som tobarns mor skal komme med et tips til nybakte mammaer så er det at alt går over 😉 Så nyt de gode dagene (det er stort sett flest av dem) og prøv å senke skuldrene når det er litt mer utfordrende.

Som dere nok vet etter hvert har jeg aldri vært den som bruker lange tider på badet eller tar meg tid til lange skjønnhets rutiner. Livet som småbarnsmor har jo heller ikke fylt opp tidsbanken min for å si det sånn. Men selv om jeg ikke prioriterer å bruke tid på sminke og hudpleie, så liker jeg jo å se bra ut og føle meg fresh!

 

No make up!

Denne tiden av året føler jeg er litt ekstra utfordrende. Jeg har en hud som ikke blir hvit om vinteren, den blir gråblå! I tillegg blir den om mulig ennå tørrere enn vanlig, skikkelig gufsen og med tørrhetslinjer. Løsningen min pleier å være å bytte ut serumet og funktighetskrem med en ansiktsolje!

Det er så klart viktig å velge en olje tilpasset sin egen hudtype.

Om vinteren pleier jeg å bruke nypeolje som:

– Bidrar til å gjenopprette fuktighet og øker hudens smidighet og elastisitet
– Motvirker tørr og matt hud
– Bidrar til å redusere synligheten av fine linjer og rynker
– Etterlater huden myk, glatt, glødende og dypt hydrert

Jeg kjøper mine produkter hos pureyou.no som kun selger naturlige og økologiske skjønnhetsprodukter. Du finner deres utvalg av oljer HER

Det er altså det jeg pleier å gjøre, men i år har jeg funnet ett nytt produkt hos pureyou, som gjør at jeg ser frem mot en vinter med litt mer farge i kinnene.

Tro meg når jeg sier at jeg har prøvd ganske mye innen selvbruning – bare for å konstatere at det ikke er for meg! For det første krever det alt for mye å få et pent resultat! Jeg har ikke tid til vask og skrubb og smøring – før man i det hele tatt kan begynne å ta på selvbruningen!

Som regel synes jeg man blir alt for brun og at fargen ikke er så fin heller. Og da har vi ikke begynt å snakke om lukten eller kjemikaliene man faktisk bruker! MEN, i år har jeg som sagt funnet ett nytt produkt. Et naturlig produkt som du kan smøre rett på ren hud (ingen peeling eller smøring først), gå å legge deg, og våkne opp med en fin glød i ansiktet!

FACE TAN WATER

Økologisk selvbruner for ansiktet. Jeg bruker den som toner to til tre ganger i uken og er superfornøyd med fargen det gir meg. Samtidig er den fullspekket med anti-age ingredienser og tilfører fuktighet til huden. Det er derfor ikke nødvendig å påføre fuktighetskrem etter bruk. Med andre ord det perfekte produktet for meg som ikke har tid til så mye «greier».

På dager hvor jeg ønsker det bitte lille ekstra bruker jeg i tillegg Living luminizer fra RMS Beauty. Bare litt i pannen og på kinnbena for litt ekstra glød. Den smelter bokstavlig talt inn i huden!

Anbefales!

Stort Smil

Desiree

 

 

 

 

12. november 2018 | Beautytalk