Slik blir min nye blogg + vinnere av FIT BOOTCAMP plass!

24. november 2016 | Blogg

Når jeg bestemte meg for å ta dette store steget lovet jeg at dere skulle få lov til å ta del av prosessen. Og de tilbakemeldingene dere har kommet med har virkelig vært gode å ha med seg! Det er jo dere som skal bruke bloggen!

I dag kan jeg altså avsløre at det «nye» navnet vil bli desireeandersen.no Jeg vurderte lenge om jeg skulle bruke bytte av plattform til å bytte navn, men der feiget jeg altså litt ut. Jeg trøster meg med at fotballfrue.no brukte noen år før hun «ble» carolinebergeriksen.no. Viktig å sammenligne seg selv med de største 😉 

 

Her ser dere i altså malen til mitt nye design. Jeg hadde noe lignende her inne tidligere, men på grunn av reklame reglene til blogg.no måtte jeg bytte til det standar designet jeg har nå. Jeg vet at flere savner det gamle, nå kommer det tilbake, bare ennå bedre!

Velger man å klikke seg inn på en oppskrift vil det se slik ut.

Kjempe oversiktlig! Du kan til å med krysse ut det du har gjort i oppskriften step by step – og så klart printe den ut!

Vi har også snakket om dette med å lage en «Min side» hvor du kan lagre oppskriftene i egne mapper og kategorier. Den funksjonen har bloggen min i dag også. Hvordan du bruker den kan de se


HER.

Dere som allerede følger meg på Bloglovin trenger ikke å gjøre noe som helst! Det er bare å fortsette å følge desireeandersen.blogg.no Når skifte er på plass vil den nye bloggen komme inn min profil der. Du trenger ikke gjøre noe.

I tillegg til ny plattform, design og logo har det blitt tatt masse bilder til både blogg og  onlineprogrammer! Fotograf er Marianne fra Monsterfoto! Vanvittig dyktig!


Hva synes dere så langt?

 

 


Om ikke du ble trukket ut  som testperson så ikke fortvil! Litt black friday må jeg også ha! Så sammen med nyhetsbrevet søndag får du ikke bare julehefte mitt gratis, du får også muligheten til melde deg på FIT BOOTCAMP – 2 størrelser ned på 10 uker, til halv pris! Oppstart 9. januar.

 


Er du ikke påmeldt nyhetsbrevet mitt så kan du gjøre det på Facebook siden min
HER

. Stor blå knapp hvor det står Registrer deg.

 

Så over til de fem testpersonene!

Marianne Knutsen

Stine Lie

Sussan Pettersen

Tonje Lauritzen

Alma Ramic

Dere har fått mail.

 


Stort Smil


Desiree

 


24. november 2016 | Blogg

Kommentarer (18)

  1. Dette blir bra! For ja, helt ærlig så har det vært litt rotete å finne fram noen ganger 🙂 Men tanken var vel ikke da du startet at det skulle bli SÅ stort som det har blitt :-)Veldig lykke til med ny side 🙂

  2. Mariann: Nei 🙂 Men det er reglene til blogg.no som gjør det vanskligere å designe en god, oversiktlig side 🙂

  3. Hvordan følger man en blogg??? Jeg ser bare dette som kommer på fb, hvor gjør man det ellers..?

  4. Flotters ser veldig bra ut :-)håper utskrift siden får små bilder så ikke printeren hjemme går tom for farger med en gang 🙂

  5. Ser super bra ut! Gleder meg til fortsettelsen 😀 Håper jeg kommer inn på den nye bloggen fra pc`en også. I dag kommer jeg kun inn via telefon 😛 :/ Ser andre også har hatt det problemet.

Comments are closed.