Skrå mage, rumpe og lår – i en og samme øvelse!

8. november 2017 | Øvelser

Dager som denne er jeg egentlig veldig glad for at jeg ikke har så alt for mange av.

Etter at jeg var ferdig med saltimen min på LEVEL i dag morres har det egentlig gått slag i slag. Telefoner her, telefoner der, kjøre hit, kjøre dit, en liten halvtime på en cafe bare for å hive i seg litt mat og svare på noen mail før man stresser videre! Det er kanskje noe av det mest slitsomme jeg vet om!

Liten pluss er at jeg fikk tid til å filme masse kule mageøvelser til dere før jeg dro fra LEVEL. Kula begynner å bli såpass stor nå at det ikke er lenge før jeg må begrense meg litt i forhold til magetrening. Så jeg prøver å lage meg opp et lite lager av filmer som jeg kan dele utover vinteren. Nei, bloggen skal ikke forandre innhold selv om jeg forandrer meg litt 😉

En av øvelsene skal jeg dele i dag.

Dette er en helt super øvelse som man også kan gjøre etterhvert som magen vokser. Men om du ikke er gravid så er dette allikevel en skikkelig sviende øvelse som utfordrer både skrå mage og rumpe. Det ser kanskje lett ut, men har snakker vi butt burner!

Her gjør du da en skrå planke i kombinasjon med muslingen.

Når vi trener rumpe er det lett å fokusere på den store rumpemuskelen og glemme de to mindre. Kamskjellet eller muslingen aktiverer og trener den mellomste – gluteus medius, men her får du mer enn en øvelse for strammere rumpe! Muslingen utfordrer både core og trener stabilitet i bekkenet. Noe som igjen gir en god rygghelse og forebygger problemer i knær og ankler. Og hvem vil vel ikke det?!

 

Følg meg gjerne på Instagram eller Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

8. november 2017 | Øvelser