Med valmuefrø.
Er det noe jeg alltid må ha når jeg er ute å reiser så er det Starbucks sin Skinny Lemon muffin! I love it! Den friske, søte, syrlige smaken. Moms!
Jeg har lenge planlagt å lage min egen variant.
Dette er forsøk to.
Gårsdagens forsøk ble rett og slett uspiselig!
Jeg prøvde da å lage en semisunn versjon uten sukker, men med smør.
Dagens versjon er uten sukker og smør og smakte tilslutt akkurat som jeg ville ha den!
Du trenger:
2 hele egg
2 eggehviter
40 g sukrin gold
2 ss lett rømme
70 g fibramel
(de som ønsker lavkarboalternativet så tenker jeg at kokosmel er det beste)
Skallet fra 1/2 økologisk sitron.
Saften fra hele sitronen.
Slik gjør du:
Lag eggedosis av de hele eggene og sukrinen.
Tilsett 2/3 av sitronsaften og skallet.
Rør inn melet.
Eggehvitene piskes stive og vend de inn i røra.
Jeg helte røra i en brødform, inn i ovnen på 170 grader i 25 minutter.
Glasur lagde jeg av sukrinmelis og resten av sitronsaften.
En klassiker.
Håper det frister.
– Desiree