Skinkebiff med sommersalat

2. juni 2015 | Middag

Værte til tross….det er jo faktisk sommer.

Ukas frukt og grønt på bloggen denne uken blir asparges, og i mangel av oppskrifter med asparges i var det bare å komme i sving på kjøkkenet i går!

Et av resultatene får du her

Sommersalat.

Du trenger

Grønne asparges

1/2 rødløk

1/2 kurv jordbær

1/2 hode isbergsalat

Slik gjør du:

Sett over en kjele med lettsaltet vann.

Knekk av den nederste delen på aspargesen før du deler den i biter på ca 1,5 cm

Hell bitene oppi det kokende vannet i 30 sekunder.

Hell det varme vannet av med en gang.

Skinkebiffen krydres med salt, pepper og litt chilli.

Stekes etter eget ønske.

Mens biffene hviler kutter du opp løk, jordbær og salat. Bland i aspargesen tilslutt.

Sausen er fra pose, med både smør og melk i <3

Denne middagen er så kalorifattig at her er det nesten påbudt å spise dessert etterpå!

Det gjorde i allefall vi.

Stort Smil

Desiree


2. juni 2015 | Middag

Kommentarer (1)

  1. Hmmm.. Det så deilig ut!!! Nam nam. Hvem sa sunn mat ikke kan smake godt?

Comments are closed.