Skal vi hjelpe Ole Fredrik å gi kjæresten tidenes Valentinesgave? JA!

14. februar 2016 | Livsstil

 

For en uke siden ble jeg kontaktet av Ole Fredrik. Han ønsket å gjøre noe helt spesielt for sin Alexandra Emilie på valentines <3

Kall meg gjerne en romatikker, men hvem har ikke opplevd å være forelsket? Hvem har ikke ønsket seg en helt spesiell gave fra sin kjæreste? Hvem har ikke hatt en kjæreste de vil gjøre hva som helst for?

Det har i alle fall Alexandra Emilie, og om jeg på denne måten kan gi disse to turtelduene en dag de sent vil glemme, så gjør jeg gjerne det.

 

Så, dette er historien.

Alexandra Emilie er nominert i årets Brun og Blid konkurranse. 

Dessverre handler disse konkurransene oftest om hvem som kan sanke flest stemmer heller enn hvem som faktisk fortjener å vinne…. I motsetning til sine konkurrenter kjenner ikke Alexandra Emilie noen D – kjendiser eller rosabloggere som kan bære hennes fane i stemmesankingen,  og da kontaktet Ole Fredrik meg.

En voksen dame, med mykt hjerte og langt fra rosa blogg. Kunne jeg hjelpe ham å gi kjæresten tidenes gave på Valentinesday?

JA!

Så om du synes denne nydelige jenta fortjener å bli årets Brun og Blid modell, vær så snill å gå inn
HER

Har jeg forstått det riktig er det eneste du trenger å gjøre å like bilde hennes.

 

 


14. februar 2016 | Livsstil

Kommentarer (1)

Comments are closed.