Skal jeg ta kritikken til meg?

1. oktober 2016 | Personlig Trener Desiree Andersen

Hver dag får jeg flere 100 snaps, spørsmål, mail og kommentarer. De betyr mye for meg. Jeg lever tross alt  i en arbeidshverdag uten kollegaer eller sjef som kan gi meg feedback, innspill eller en pekefinger for den sags skyll. I går var det altså en kommentar som stakk ut. Først så tenkte jeg at en kristisk tilbakemelding blant flere hundre om dagen ikke var noe å bruke energi på, og dessuten så var jeg ikke helt sikker på om personen var fast leser heller. Blant annet ble det etterlyst oppskrifter med vanlige ingredienser. Og akkurat dette er vel noe jeg bruker mye tid på? Eller har jeg vært dårlig på dette i et siste? Eller er min oppfattelse av vanlige ingredienser ute å sykle?


Jeg spør deg som leser bloggen min fast, for jeg ønsker jo å gjøre en god jobb. Og du er tross alt min «kollega», min sjef, som kan si om jeg gjør noe bra eller dårlig.

Videre etterlyste damen mer treningsinspirasjon, kanskje for litt høyere nivåer. Den tar jeg gjerne til meg. Jeg har siktet meg inn mot de som ikke er veldig trente, rett og slett fordi det er så mange blogger der ute for dere som trener mye. Men jeg lover støtt og stadig meg selv at jeg skal bli flinkere til å inkludere innlegg for de som er klare for litt mer også. 

Tilslutt ble mitt fokus på vektreduskjon tatt opp. Og ja, det er jo noe jeg i perioder vier mye tid til her på bloggen. Jeg kan ikke si noe annet. Jeg har jobbet som PT og kostholdsveileder i nesten 12 år, og det er det området jeg er best på, har mest kunnskap om  og som jeg dessverre vet at alt for mange trenger hjelp til. Men bak overskrifter om 5 kg ned og maks 100 kalorier gjemmer det seg jo noe mer, som jeg håper dere også ser? Det gjemmer seg et budskap om at du har evnen til å skape et liv du trives i og en kropp du er glad i! På innsiden og utsiden! Det gjemmer seg et budskap hvor jeg ønsker å vise at det er lett å leve sunt.

Har jeg gjemt budskapet for godt? 

 

 


1. oktober 2016 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (44)

 1. HeiJeg synes du gjør en fantastisk jobb med bloggen din. Når du kommer med oppskrifter så bruker du aller mest vanlige ingredienser. Jeg laget sist helg bollene dine og de ble veldig gode. Budskapet ditt om at det er lett å leve sunt er en rød tråd gjennom innleggene dine og slett ikke godt skjult.Ha en flott lørdag Desiree.Chris

 2. Jeg synes du gjør en super jobb og er inspirerende å følge både i matveien og hva gjelder treningsopplegg. Ikke la en slik kommentar få lov å la deg henge deg så opp i den. Du kommer med mange spennende forslag til oppskrifter hvor i alle fall jeg ser at ingrediensene får jeg kjøpt i matvarebutikk…..ergo synes ikke jeg det kvalifiserer til sære ingredienser med mindre jeg må lete i en helsekostbutikk. Innleggene dine gir meg både motivasjon og inspirasjon til å spise riktig, holde kroppen i form og kanskje viktigst av være fornøyd med det utgangspunktet man har. Jeg ser også at det er mange øvelser jeg aldri hadde kommet på selv om ikke jeg hadde fulgt bloggen din. Stå på….du gjør en kjempejobb og jeg er helt sikker på at mange er enige med meg i det.

 3. Hei 🙂 Det er ikke noe som er «normalt» med deg! Og dette mener jeg i positiv forstand. Jeg føler at du viser så utrolig mye forskjellig. Variert og passer for de fleste 🙂 Her passer maten du publiserer fra minste på 1 til eldste på 30! Min samboer og jeg har gått ned med mye av dine treningsmetoder og kosthold 😀 Grunnen for at jeg følger deg, er pga så naturlig du er og så ekte! Og du følger opp og viser at det er dette du liker!Noe negativitet vil det alltid være, men fei det under teppet! Her har du ihvertfall hjulpet og inspirert en familie på 5 🙂

 4. Elsker bloggen din! Jeg fant den da jeg skulle ned i vekt og fikk mye hjelp! Nå har jeg holdt vekten stabil i ett år, men det må fremdeles bevisst jobbing til for å ikke skli tilbake til gamle vaner og vekt. Jeg er fast leser, passe godt trent og jeg digger alt ved bloggen din! Fortsett som du gjør!! Ikke forandre på det som har gjort bloggen til en suksess!!!!

 5. Nei, den kritikken ville jeg ikke tatt til meg i det hele tatt! Jeg setter så utrolig stor pris på at du skriver om de temaene du gjør – på akkurat den måten du gjør! Sunn, god og enkel mat, som man faktisk får til å lage. Gode, raske og effektive treningsøkter, som man også får til hjemme. Fortsett som du gjør, Desiree! Du er en fantastisk inspirasjon, og har hjulpet meg masse <3

 6. Oppskriftene som gir meg en mulighet til å kunne kose meg litt ihverdagen uten å gå på en sprekk og få kjempedårlig samvittighet, og treningsøvelsene som er enkle å gjennomføre er nettopp grunnen til at jeg følger deg 🙂

 7. Jeg er kjempe takknemlig for at du deler av all kunnskapen din! Jeg er fast leser og liker veldig godt at du har fokus på sunnhet. Du har ikke mye fokus på vekt. Du gir folk muligheten til å få mer kunnskaper om vektreduksjon på en veldig fin måte! Fett i kroppen er jo heller ikke så sunt, så at du skriver om det er helt naturlig. Godt at du får så mye positive tilbakemeldinger! Du gjør en kjempe god jobb! Vanlig mat er vel den maten du får i vanlig butikk? Innenfor butikken er det jo umulig å si hva som er vanlig mat. Man kan ikke gjøre alle fornøyd, men du er jammen på god vei!

 8. ‘Til lags åt alle kan ingen gjæra’ sier et gammelt otdtak. Jeg synes bloggen og oppskriftene dine er topp☺ Er det noe spesielt I oppskriftene dine kan det jo byttes ut. Det er vel stort sett proteinpulver og sukrin som går igjen Proteinpulver et kutter jeg som regel eller tar noe annet istedet.Jeg er en blant mange som sliter med vekta og hos deg har jeg funnet inspirasjon og oppskrifter som hjelper ☺ Mine store barn ber meg bake en av frokostkakne (bare naturlige ingredienser,ikke sukker ikke sukrin) eller cookies når de skal på tur!Jeg har også fått øynene opp for nye naturlige ingredienser som er I vanlige butikker ☺Vi er mange som sliter med vekten og vi trenger deg ☺De fleste øvelser kan jo legges ekstra innsats I hvis man er ekstra sprek!Mitt største endringsønske er at det skal bli lettere å finne igjen gamle oppskrifterFortsett å stå på for oss vanlige med noen kilo ekstra! God helg ☺

 9. Jeg følger deg fordi jeg opplever at du har en god balanse i din formidling. Oppskriftene er enkle å følge, og jeg opplever ikke at du har stort fokus på vektnedgang. Man kan ikke tilfredsstille alle der ute, og jeg liker i hvertfall fokuset du har på sunn livsstil! Hilsen Kristin

 10. Denne kritikken synes jeg IKKE at du skal ta til deg. Synes at du har utrolig mange oppskrifter med helt vanlige ingredienser, jeg tror du treffer veldig bredt og jeg tror du så absolutt treffer de du vil treffe med bloggen din! For min del ble jeg glad for at det «endelig» kom en oppskrift med fibersirup da twixen kom ut, den var jo bare helt fantastisk, gleder meg til lørdagskaffen med den til 😀 Når det gjelder nivå på trening synes jeg også at du favner bredt, for oss som er bedre trent burde det heller ikke være noe problem å bruke fantasien litt for å gjøre det mer utfordrende heller. Kort sagt: digger deg!! God helg 🙂

 11. Mulig denne damen ikke har forstått det helt. Jeg blir så inspirert av dine oppskrifter og tips til trening. Der jeg ser det ikke passer helt endrer jeg jo selv og tar andre øvelser som passer. Fortsett det gode arbeidet du gjør, er så glad for å ha funnet fram til akkurat din blogg. Lykke til videre 🙂 mvh Charlotte.

 12. Jeg leser bloggen din akkurat fordi du fokuserer på det du gjør. Oppskriftene dine er enkle og relativt billige å lage, så om du kanskje noen ganger har oppskrifter med flere spesialprodukter så dr jo det helt i orden. Jeg vil si at jeg er godt trent, men finner allikevel mye motivasjon og inspirasjon i dine treningsprogram, så jeg håper du forsetter akkurat som du gjør 🙂

 13. Du har en unik blogg som favner bredt og treffer flertallet der ute. Så om noen skulle mene noe annet så får de vel det. Hev deg over det og hold fast på din filosofi, den som vi ser som en rød tråd i alle blogg innlegg.Stå på DesireeMargrethe

 14. Enig med de ovenfor! En kan jo heller ikke skrive/dekke alle temaene. Da rekker du i allefall ikke gjøre annet enn å blogge! De som trenger tøffere utfordringer vet jo tydeligvis litt om hva de holder på med, så da kan de finne utfordringer en annen plass! Jeg går jo ikke inn på Gry Hammer sin blogg å forventer at hun skal skrive om trenging og fritert mat (litt satt på spissen) ! Du gjør en utmerket jobb, er ekte, familievennlig og enkel! Fortsett med det! ☺️

 15. Jeg er så glad i bloggen din, nettopp fordi mat og trening ligger på det nivået det gjør. Nå ble jeg litt engstelig for at du skal forandre det. Men HUSK; man kan ikke endre et opplegg pga én tilbakemelding!

 16. Hei!Jeg har akkurat begynt å følge bloggen din. Jeg kan ikke uttale meg så mye om tidligere innlegg men utfra hva jeg har sett så langt av bloggen din så syns jeg du skal fortsette i samme ånd som du gjør. Det er ikke alle som er interessert av konkurranse idrett eller fitness og det skal jo gjerne finnes noe for dem også. Alt må ikke være på «elite nivå», noe bør være tilpasset mer vanlige folk og det synes jeg at du gjør på en fin måte. Keep up the good work!Hilsen en PT kollega 😉

 17. Takk for at bloggen din er akkurat slik den er ❤️ Som du sier, er fler av oss som trenger den daglige påminnelsen om at det skal så lite til for å holde seg aktiv, spise sunt og samtidig kan nyte et godt liv. Det beste er å ta del i din hverdag der du viser hvor hektisk dagen din er, for det gir alltid et innblikk i at man kan fremdeles gjøre de rette valgene selv på dager som det. Dine ord ligger alltid fremst i hjernebarken når jeg handler, når jeg får lyst på noe godt og når jeg føler jeg ikke har tid til trening, og jeg vil takke deg for at du inspirerer til gode valg hverdag i mitt liv ❤️ Her hjemme har du fått en egen oppskriftsbok som hele familien har nytte av, og barna elsker de lette og sunne middagene! Fortsett slik du gjør ❤️

 18. Hei! Jeg har lest bloggen din daglig i over 1 år, skulle ønske jeg fant den før. Takket være deg så endret jeg fokuset fra kaloritelling og slanking,slanking, slanking til å få i seg riktig mat, ha en god livsstil, spise mat som gir deg noe og som smaker godt! Jeg har nå klart å gå ned 17 kg og mye av det er takket være deg. Kiloene er egentlig ikke så viktig for meg heller. Jeg føler meg utrolig mye bedre! Jeg har også 2 barn og det var noe av grunnen til at jeg begynte å følge deg. Dine oppskrifter er lette å få til, raske å lage og ikke minst gode! Du har mye egenvektstrening, noe som passer meg ypperlig. Jeg trener ofte mens barna leker på lekeplassen. Tusen takk for alt du har gjort og fortsetter å gjøre! Elsker elsker snapchatten din forresten! Hilsen Cecilie

 19. Bloggen din er helt super.Gleder meg til inleggene dine.Fortsett i samme spor for oss som er helt vanlige så får de som søker noe mer lete etter en annen blogg de kan følge.Du er en inspirasjon.Jeg er ikke overvektig å trener normalt.Har likevel stor glede av bloggen din .Anita

 20. Kjære deg!Jeg har fulgt bloggen din et halvt års tid nå og liker den veldig godt! Du har flotte treningstips som passer meg bra hvertfall, og jeg vil tro mange flere enn meg. De som ønsker seg treningsinspirasjon for høyere nivåer kan vel bare følge en annen blogg? ;-)Har laget mye av det du har lagt ut oppskrifter på og kan ikke si at jeg har reagert på at det ikke var vanlige ingredienser. Det meste av det fås kjøpt i dagligvarebutikker. Fortsett den gode jobben du gjør, vi er mange som blir inspirert av deg! <3

 21. Du har favoritt bloggen min. Håper du ikke endrer den i det hele tatt. Du treffer en veldig stor gruppe her ute ❤️

 22. Jeg så den kommentaren i går, og jeg tenkte med en gang at jeg var uenig! Det er det som er så bra med akkurat deg og din blogg, du er annerledes enn alle andre treningsblogger! Og det er en grunn til at du er den eneste treningsbloggen jeg gidder å følge! Du legger opp til at det skal være enkelt, både med mat og trening, alle andre blir for avanserte! Jeg har aldri opplevde noen som er mer inspirerende enn deg, og jeg håper du ikke forandrer fokuset ditt! Hvis noen vil ha tøffere utfordringer, så er det vel tonnevis av andre de kan følge! Du er topp, du motiverer meg, og du er den eneste som har klart å gi meg et spark bak! Please fortsett! ❤️

 23. Hei Desiree,Jeg har lest bloggen din veldig lenge og bruker mange av oppskriftene dine. Personlig setter jeg pris på at det er en miks; litt vanlig mat og litt fra helsekost – hvis man vil. Poenget er at det i alle bransjer finnes mange veier til Rom. Alt passer ikke for alle, man må finne sin vei. Så denne leseren er velkommen til å finne SIN vei til Rom. Kanskje ikke det er hos deg – og det er vel isåfall helt greit?Takk for bidraget du gir slik at flere kan leve sunt – også for oss som må spesialtilpasse litt.Hilsen Heidi:-)

 24. Du er veldig inspirerende. Skal lage twix kaken din i dag. Vi tre i min lille familie har kuttet ut godteri for et år, men litt sunt godt må vi kunne unne oss.Har tenkt å sjekke flere av oppskriftene dine mht middagsplanlegging.Og ikke minst, hvis det er vektredukjson du er god på og har holdt på med i mange år. Så synes jeg du skal fortsette med det. Det er fryktelig mange som sliter med de ekstra kiloene. Og er litt forvirret i denne kostholdsråd og treningsjungelen. Da er det greit å ha en fyrlykt å følge der du har en viss forutsigbarhet og kontinuitet i rådene. Du inspirerer ihvertfall meg ☺

 25. Tror jeg las kommentaren du skriver om. Tenkte da at dette er vel unødvendig, en kan bla videre om det ikke er av interesse. Synes du skriver variert og har tenkt at du treffer flere. Jeg har en travel hverdag men synes det er mye inspirasjon å hente fra bloggen både når det gjeld oppskrifter og trening. Ikke alt er like aktuelt for meg å lage, men mye er enkle gode oppskrifter men helt vanlige ingredienser. Synes samtidig det er spennende å ha oppskrifter med andre ingredienser om jeg skulle en gang få lyst til å prøve noe nytt. Du klarer ikke å gjøre alle fornøyd alltid, og tenker at du har mange som er veldig fornøyde så ha fokus på det 🙂 Jeg kommer til å følge videre.

 26. Det er jo nettopp opplegget DU har som gjorde at jeg fant bloggen din, og ble fast følger! :-)Du har mange gode oppskrifter, og som regel er de enkle å forholde seg til, og lette og like :-)Jeg fant ikke bloggen din før i vår, men etter dette har jeg fulgt deg på snap, Facebook og bloggen! Du kom inn som et friskt pust, og at man kan faktisk leve sunt med normale råvarer uten at det trenger å bli vanskelig. :-)Alle dine innlegg har totaltsett justert om hjernen min sakte, men sikkert til å skjønne at mat faktisk er en positiv ting, og jeg har mye bedre samvittighet når jeg spiser enn jeg har hatt på det jeg kan huske :-)Totalt har jeg og mannen gått ned nesten 25kg med kun småjusteringer i hverdagen vi ikke har følt at har kostet oss noe :-)Vi koser oss med maten både i en travel hverdag og i helgene, og ingen dårlig samvittighet for litt sukker i blant, men jevnt over har vi redusert raff.sukker inntaket drastisk.Det går mye i sjokoladekulene dine når vi skal kose oss ;-)Hilsen ei som aldri hadde sett for seg dadler i matlaging:-)Stå på, og hold frem med det du gjør, for du er akkurat det vi trenger! 🙂 <3

 27. Som mange andre skriver her så er det nettopp hva bloggen din står for som gjør at en leser den fast og integrert den i, for min del, i hverdagen, både når det kommer til trening, motivasjon, oppskrifter og sunne mat-alternativer. Det er i grunnen positivt med kritikk, det gjør at man får et nytt perspektiv og i ditt tilfelle en bekreftelse på at det du gjør faktisk ER riktig 😉 Jeg tenker at om du begynner å endre på ditt originale budskap så vil du miste flere leser enn du får nye. Du gjør en utrolig flott jobb og jeg er deg så veldig takknemlig for at jeg og så mange andre får høste av den flotte jobben du gjør 😀 <3

 28. Jeg blir veldig inspirert av deg og lærer mye om mat og trening gjennom bloggen din. Så budskapet ditt når absolutt fram her i gården! :-).

 29. Jeg har fulgt bloggen din i godt over ett år nå og synes du gjør en fantastisk jobb. Dette er den første bloggen jeg føler alle inlegg er interessante og jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver. Budskapet ditt kommer fram og jeg håper du ikke legger for mye i den kommentaren, virker som noen ikke fant helt rett plass å lete etter sin type inspirasjon. Du gjør en fantastisk jobb, keep doing what you do! =)

 30. Jeg syns du gjør en fantastisk jobb Desiree <3 Du er inspirerende, jordnær, herlig og helt fantastisk. Jeg falt for bloggen din første gang jeg leste den. Og jeg leser den hver dag. Jeg har prøvd utallige oppskrifter og digger dem. Digger at jeg kan gå på den lokale matbutikken for å kjøpe ingredienser til de enkleste og sunneste matrettene. Du har lært meg så utrolig mye om kosthold som jeg ikke kunne.Jeg er med på "din sunne livsstil" og takket være deg og opplegget ditt har jeg gått ned 7.5 kg på 9 uker. Og det på å spise masse god mat. Tusen takk for at du er den du er. Fortsett med å gjøre sånn du gjør. De som trenger ett annet opplegg enn ditt opplegg kan vel bare velge å følge noen andre tenker jeg. Gleder meg til å følge det nye opplegget ditt også. Tror at jeg ved hjelp av det og alt annet du har lært meg så skal jeg klare gå ned de siste 12 kg også. Takker for at du deler din kunnskap med meg, takker for at du er så jordnær og sprudlende. Du inspirerer meg til å bli den jenta jeg nesten trodde var borte. Takk Desiree ❤

 31. Hei. Du har valgt en profil på din blogg ift hva som er viktig for deg og ift hva du har erfart mange synes er vanskelig. Det får du mange følgere og gode tilbakemeldinger på så hold fast ved det. Ja det kan av og til virke selvmotsigende noen ganger når du bruker overskrifter med kalorier og vektnedgang mens hovedbudskapet ditt egentlig ikke ligger der men overskrifter skal jo fange oppmerksomhet og pirre nysgjerrigheten også,, og for min del synes jeg det er greit med litt kalori-opplysninger feks på søtsaker så jeg kan tenke litt på hvor mye er greit å spise 🙂 Jeg opplever ikke at budskapet er for skjult. Ang trening så gjør du det veldig lett og tilgjengelig og det er denne bloggens styrke (også ift mat). Jeg vil helst trene mer enn 20 min når jeg først trener men da setter jeg heller sammen flere av programmene dine, ikke noe problem. Men jeg er absolutt klar for å lese innlegg om trening for de som ligger foran meg i løypa for å teste meg selv hvis det er noe du har lyst til å prioritere ☺

 32. Hei!Jeg har nettopp begynt å følge bloggen din, fordi jeg kom over en oppskrift via småbarnsforeldre.no. Den oppskrifta lagra jeg på tlf, og så fra den siden klikket jeg meg inn på en annen spennende oppskrift fra deg som jeg lagra og før jeg visste ordet av det hadde jeg plutselig lagra 10 oppskrifter! Og jeg er en person som kjapt hopper videre dersom det er ingredienser jeg ikke vet hva er eller hvis det blir for mye styr å lage det. Jeg vil ha det enkelt, og det får jeg hos deg!I tillegg er jeg ikke spesielt glad i å følge personer som bare er fokuserte på fitness, kalorier, hvordan bli tynnest mulig og som legger ut oppskrifter deretter. Derfor gikk jeg inn på bloggen og leste litt om deg, samtidig som du la ut et par innlegg som fortalte om din historie og hvor du forklarte f.eks hvordan man bør fokusere på at kalorier også kan være bra. Og da tenkte jeg at denne dama vet hva hun snakker om og har samme fokus som jeg er ute etter 🙂 )) Så nei, budskapet ditt er IKKE skjult! Heier på deg all the way! 🙂

 33. Jeg synes du er utrolig dyktig og flink, du imponerer meg hver eneste dag! Så det håper jeg du virkelig kan ta til deg, du er en stor inspirasjon for utallige mange mennesker! Meg inkludert.Jeg savner kanskje mer forskningsbasert materiale, ikke bare fra deg men fra de fleste som blogger om kosthold og trening. Og da mener jeg ikke småstudier, men store studier som indikerer sannheter (om du skjønner hva jeg mener). Jeg savner mer kildehenvisninger og skepsis, kanskje?Og en annen ting… Jeg synes det er litt frustrerende at de som arbeider med overvekt på statlig basis sier at det omtrent er umulig å gå ned i vekt for så å holde seg der, og at det er omtrent kun slankeoperasjoner som kan få til dette. Er det sant? Og hva med at de som går ned i vekt får mye lavere forbrenning? Hvordan skal man da kunne klare å gå ned mer eller holde seg nede i vekt? Selv har jeg gått ned ca. 25 kg, men har så lav forbrenning nå at jeg omtrent ikke kan spise nor uten å gå opp i vekt igjen. Dette savner jeg mer kunnskap rundt.Og husk, som jeg sa, du er en helt fantastisk dame!

 34. Jeg er ikke opptatt av å gå ned i vekt, men fant bloggen din pga matoppskriftene. De er enkle å følge og jeg får tak i det jeg trenger på Rema 1000 (nærmeset matbutikk 😉 ) stort sett. I tillegg liker jeg at du har treningsprogram som er enkle få til hjemme og på kort tid. Og nei jeg syns ikke budskapet ditt er godt skjult. Fortsett med å inspirere

 35. Jag är en ganska ny läsare men din din blogg är precis sån som jag önskar den. Du inspirerar, motiverar och peppar mig massor. Keep up the good work <3

 36. Hei! Bloggen din er helt super og du har jfr innlegget ditt, fokusert på de som ikke er topptrente, de som trenger hjelp til å gå ned i vekt og sunn hverdagsmat. Dette er noe som fenger utrolig mange, for oss er det flest av. Du får en haug med positive tilbakemeldinger, og det fortjener du!At du får kritikk synes jeg du skal ta til deg og bruke til noe positivt. Målet ditt er nådd. Hun tilhører ikke målgruppen din blogg er ment for. Så enkelt er det.Ikke gjør de store forandringene på bloggen din, for nå er den innarbeidet og godt lest av mange. Du er en super veileder og pt. Ikke gå i fellen og legg om strategien din for denne bloggen pga litt kritikk. Vær trofast mot bloggen og deg selv.Topptrente må rett og slett finne en annen blogg som har dem til målgruppe.

 37. Nei, den kritikken skal du ikke ta til deg. Du gjør en fantastisk jobb 100%. Om noen ikke er fornøyd med din blogg, så får de finne en annen som er tilpasset deres behov! Keep up the good work!!!!

 38. Jeg tro jeg så nettopp denne kommentaren du snakker om, og husker den fordi jeg tenkte at jeg var ikke enig i det denne personen skriver. Tror ikke denne personen kan ha fulgt deg særlig lenge, for jeg synes du er veldig god på disse områdene, og du inspirerer til å spise normal mat og at alt er lov. Selv om noe selvfølgelig skal spises mer av enn annet. Jeg mener du ikke bør ta til deg dette, du gjør en super jobb! Takk! 🙂

 39. Hei. Jeg følger deg og er inne regelmessig på siden din, maten blir brukt jevnlig og synes du gjør en super jobb. Er jeg på jakt etter noe annet så finner jeg en annen side. Du kan ikke rekke over alle behov og det gjelder vel uansett hvilke yrke en har. Forsett i samme stil. Jeg har ingenting å påpeke. Tommel opp. Linn

 40. er av de som leser en god del blogger, men kommenterer sjelden. Men kjente at behovet for åsi «du er topp» var på sin plass. Syns bloggen din er utrolig god, faglig sterk, jordnær og for oss «dødelige»: en blogg som inspirerer til gode hverdagsvalg. For min del er det det som teller. Ikke mengder med proteinpulver og målsetting om birken og bikinifitnes. Men god valg i gjennom en langt liv for meg og min familie. Stå på. Og behold troen på deg selv !

 41. Ditt fokus er etter mitt syn veldig målrettet og bra. Jeg kjenner meg ikke igjen i de negative kommentarene. Tror vedkommende egentlig ikke har behov for en slik blogg. Jeg blir veldig inspirert både til trening og gode kostvaner. Takker for mange gode oppskrifter og måltidsforslag.

 42. Det er en god grunn til at eg leser akkurat din blogg! Den er tilpasset meg (og mange andre). Eg elsker at nesten ingen av oppskriftene dine inneholder ting ein ikkje får kjøpt på vanleg matvarehandel, dette gjør ting lettere for meg. Treningsoppleggene du legg ut kan stort sett gjennomførest heime eller rett utenfor døren, og kan varieres ut fra kva nivå ein er på, nok eit pluss i boken! Bloggen din er ein eg anbefaler til vennene mine, og det vil eg fortsette med.Fortsett som du gjør, du er fantastisk flink!Stort smil til DEG! ;D

Comments are closed.