SJOKOLADEMUFFINS med peanøttsmør | uten sukker

Reklame 20. april 2020 | Oppskrifter

APPLE HERGOOGLE HER

 

I dag ventet en ny hverdag mange småtasser rundt omkring. Jeg må innrømme at jeg er veldig spent på hvordan denne nye hverdagen blir for ungene, men er samtidig trygg på barnehagen og at de setter barnas beste i fokus.

På tross av det har vi faktisk bestemt oss for å vente noen dager med barnehagestart. Barnehagen fikk jo veilederen på tampen av sist uke, og jeg kan virkelig se at de har jobbet på spreng for å kunne ta i mot barna i dag på en god og trygg måte. Så når vi har valgt å vente et par dager så er det ene og alene fordi vi selv ønsker å ha mer oversikt over nye rutiner og ro over det hele!

Bloggplanen i dag var å dele en skikkelig god og småbarnsvennlig «one pot» med byggris, kylling og grønnsaker. Det er en av H sine favoritter, og en go to middag for meg når jeg helst vil gjøre noe annet mens middagen lager seg selv. Men jeg ble rett og slett ikke fornøyd med bildene 😉 Så vi starter helle uka med noe søtt og sunt.

Disse muffinsene er hentet fra appen min, Desiree Andersen, som nå er lastet ned 9000 ganger siden januar! Det er helt vilt! 

Til 12 muffins trenger du:

Ingredienser

 • 300 gram mango (du kan bruke frossen)
 • 3 dl valgfritt mel
 • 3 egg
 • 3 ss bakekakao
 • 2 ts bakepulver
 • 1 ts peanøttsmør per muffins

Fremgangsmåte

 • Sett ovnen på 180 grader.

   

 • Mos egg og mango med en stavmikser til en klumpfri røre.

   

 • Tilsett de tørre ingrediensene og rør dem godt inn.

   

 • Fordel røra i 12 muffinsformer. Ha 1 ts peanøttsmør på toppen av hver muffins.

   

 • Stekes midt i ovnen i 15-20 minutter, til de er gjennomstekte.

Jeg får ofte spørsmål om hva man kan erstatte mango med. Til det har jeg to svar:

 1. Hvis ikke du har prøvd med mango før – do it!

2. Jeg bruker mango fordi jeg alltid får spørsmål om hva man erstatte banan med i bakst 😉 Så hvis du ikke vil bruke mango – bruk banan!

 

Appen min kan lastes ned for APPLE HER og GOOGLE HER

 

Følg meg gjerne på Instagram HER for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

 

Stort Smil

Desiree

Reklame 20. april 2020 | Oppskrifter

Kommentarer (2)

Comments are closed.