Sjokolademuffins med bounty center; sukker og glutenfri

4. juli 2015 | Godis og kaker


/inneholder sponsede produkter/

 

 

Jeg kan bekrefte at dette er like godt som det høres ut! Helt utrolig at jeg ikke har tenkt på dette før, jeg som er såååååå glad i kokos og sjokolade og kokso og sjokolade sammen!Til muffins røre trenger du:

Proteinfabrikkens ferdige sjokoladekake miks
HER

Du kan også bruke
DENNE

oppskriften hvis du vil lage den fra bund.

 

Til bounty fyll trenger du til 4 muffins

1 egg

6 ss kokosmasse

5 ss Sukrilett Melis
HER

 

(på salg nå)

 

Til glassur

6 ss Sukrilett Melis

2 ss kakao

2 ss kaffe eller vann

 Slik gjør du:

 

Miks sammen røra og fyll 1/2 muffinsformen.

 

Bland sammen kokosfyllet og legg en ss av blandingen midt i muffinsen. Trykk den forsiktig ned i muffinsen.

Stekes på 175 grader (varmluft) i 20-25 minutter.

 

La de avkjøles helt før du tar på glassuren.

Pst: de er veldig gode uten glassur også!

 

Sukkerfri, glutenfri og lavkarbo.

 

Husk å lagre dine favorittoppskrifter med gratisappen Bloglovin
HER

Stort Smil

 

Desiree

 


4. juli 2015 | Godis og kaker

Kommentarer (4)

  1. Kjenner det kribler i smaksløkene!

  2. Disse står i ovnen, as we speak. Er veldig spent.Ungene har nemlig «nese» for sunne ting.. straks jeg sier det er sunt, så smaker det liksom ikke like godt. Holder på med en evig lang kamp akkurat der, men jeg gir ikke opp :-)Disse forblir «usunn» inntil ungene har spist opp, for jeg er sikker på at de kommer til å digge dem. De ser godt ut, og lukter himmelsk.Jeg lagde selve røren fra bunn av, men så at det sto to ganger opp med kakao i orginaloppskriften. Altså…først 20 g kakao, og deretter 1 ss kakao. Er det noe annet som egentlig skal tilsettes enn det som står??Ellers testet jeg lats drag med tau som du forklarte meg for ikke så lenge siden, og den kjentes for å si det sånn. Super øvelse sammen med facepull :-)Nå skal det bli litt fart på ryggmusklene tenker jeg..haha!Venter spent på mail i dag.. vet at det er mange som har sendt inn, og jeg er sikker ikke den eneste passende kandidaten. Men jeg KRYSSER fingrene skikkelig hardt og håååper.Det hadde vært så gøy, og for all del.. jeg er ALL IN! :-)Ha en fiiiin dag!Klem fra Ida

Comments are closed.