/inneholder sponsorlink/
Julen nærmer seg med stormskritt, og i år har jeg faktisk lovet meg selv å være tidlig ute med juleforberdelsene på bloggen. Første oppskrift ut er kanskje ikke så julete i seg selv, men konfekt kommer i mange former og fassonger.
Disse er hjerteformet, sukkerfri og fylt med deilig lakris/salmiakk fyll. NAM!
Du trenger:
150 gram sukkerfri, lys sjokolade
0,5 dl
Fiber sirup Clear
6 ts
lakrisrot pulver
Slik gjør du:
Smelt sjokoladen i vannbad.
Fordel smeltet sjokolade i bunn av sjokoladeformene dine. Settes i fryseren.
Rør så sammen fibersirup og lakrispulver, godt.
Hell massen i en frysepose og klipp hull i hjørnet. Fyll så halve formen med lakrisfyll.
Sett i fryseren til det har stivnet.
Fyll resten av formen med smeltet sjokolade.
Oppbevares i fryseren frem til servering.
Hvilke julegodter vil du se sunn oppskrift på i november?
Smil
Desiree
Wow!! Takk for tips! Nyt dagen!!
Fantastisk tips! Og det trenger jo ikke å være i tradisjons tro, men dette er noe jeg faktisk kunne tenkt meg til jul selv jeg 🙂
Disse MÅ jeg prøve, jeg elsker sjokolade og lakris 🙂 takk for tips!
Ååh, de ser kjempe gode ut! 😀 Jeg vil gjerne se en oppskrift på sunn Sarah Bernhardt-kake i langpanne og som småkaker 😀
Åh! Vann i munnen! Sjokolade og lakris! Blir nok laget til jul her! Takk for oppskrift! 😀
Hvor mange blir det ut av denne oppskriften? Og vet du ca kalorier per stykk?
16: Fikk 16. Har ikke regnet ut kaloriene, men fyllet inneholder vel ca. 160 totalt 🙂