Sjokoladehjerter med salt lakrisfyll; sukkerfri

25. oktober 2015 | Godis og kaker


/inneholder sponsorlink/

 

 

Julen nærmer seg med stormskritt, og i år har jeg faktisk lovet meg selv å være tidlig ute med juleforberdelsene på bloggen. Første oppskrift ut er kanskje ikke så julete i seg selv, men konfekt kommer i mange former og fassonger.

Disse er hjerteformet, sukkerfri og fylt med deilig lakris/salmiakk fyll. NAM!



Du trenger:

150 gram sukkerfri, lys sjokolade

0,5 dl
Fiber sirup Clear

6 ts
lakrisrot pulver

 

Slik gjør du:

Smelt sjokoladen i vannbad.

Fordel smeltet sjokolade i bunn av sjokoladeformene dine. Settes i fryseren.

Rør så sammen fibersirup og lakrispulver, godt.

Hell massen i en frysepose og klipp hull i hjørnet. Fyll så halve formen med lakrisfyll.

Sett i fryseren til det har stivnet.

Fyll resten av formen med smeltet sjokolade. 

 


Oppbevares i fryseren frem til servering.

 

Hvilke julegodter vil du se sunn oppskrift på i november?

 

Smil

 

Desiree


25. oktober 2015 | Godis og kaker

Kommentarer (7)

  1. Fantastisk tips! Og det trenger jo ikke å være i tradisjons tro, men dette er noe jeg faktisk kunne tenkt meg til jul selv jeg 🙂

  2. Ååh, de ser kjempe gode ut! 😀 Jeg vil gjerne se en oppskrift på sunn Sarah Bernhardt-kake i langpanne og som småkaker 😀

  3. Åh! Vann i munnen! Sjokolade og lakris! Blir nok laget til jul her! Takk for oppskrift! 😀

Comments are closed.