/inneholder sponsorlink/
Julen nærmer seg med stormskritt, og i år har jeg faktisk lovet meg selv å være tidlig ute med juleforberdelsene på bloggen. Første oppskrift ut er kanskje ikke så julete i seg selv, men konfekt kommer i mange former og fassonger.
Disse er hjerteformet, sukkerfri og fylt med deilig lakris/salmiakk fyll. NAM!
Du trenger:
150 gram sukkerfri, lys sjokolade
0,5 dl
Fiber sirup Clear
6 ts
lakrisrot pulver
Slik gjør du:
Smelt sjokoladen i vannbad.
Fordel smeltet sjokolade i bunn av sjokoladeformene dine. Settes i fryseren.
Rør så sammen fibersirup og lakrispulver, godt.
Hell massen i en frysepose og klipp hull i hjørnet. Fyll så halve formen med lakrisfyll.
Sett i fryseren til det har stivnet.
Fyll resten av formen med smeltet sjokolade.
Oppbevares i fryseren frem til servering.
Hvilke julegodter vil du se sunn oppskrift på i november?
Smil
Desiree
Comments are closed.