SJOKOLADEFUDGE KULER | uten sukker, gluten, melk og egg

Reklame 4. april 2020 | Godis og kaker, Oppskrifter

reklame, inneholder sponsede produkter fra Sunkost

APPLE HER GOOGLE HER

 

I går fikk jeg levering på døra fra min nærmeste Sunkost butikk! De og flere andre Sunkost butikker har nemlig begynt med hjemlevering, og jeg benyttet anledningen til å handle inn litt sunt snop og snacks til påsken!

Hva jeg har kjøpt og hva jeg selv lager av søte og sunne saker i påsken kommer i et eget innlegg i morgen, men disse kulene bare måtte ut i dag! For de er såååå gode at de ikke bare lages til påske for å si det sånn!

De har vært i appen min en stund nå, og fått veldig gode anmeldelser der! Så tenkte det var på tide å dele dem her også. Dessuten har jeg akkurat funnet en sukkerfri, vegansk sjokolade (melkefri) Og det vet jeg det er flere som har vært på utkikk etter! Du finner den hos Sunkost HER

Ingredienser

2 dl cashewnøtter HER

10 dadler

1 klype salt

2 ss kakao

1 ss kokosolje HER

 

Mørk sjokolade HER

Kakao Nibs HER

Fremgangsmåte

  • Blend sammen cashewnøtter, dadler, salt, kakao og kokosolje til en glatt masse.

     

  • Rør inn kakaonibs.

     

  • Rull 10 kuler ut av deigen og avkjøl.

     

  • Dypp i smeltet sjokolade.

Ønsker deg en fin fin lørdag!

Følg meg gjerne på Instagram eller Snapchat (Fitfocus.no) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

 

Reklame 4. april 2020 | Godis og kaker, Oppskrifter