Sjokolade og kokosmuffins; Fri for sukker, gluten og melk

2. mai 2016 | Godis og kaker

 

Herregud så deilig det var å få Din sunne livsstil ferdig og lansert! Selv om innholdet i programmet har vært ferdig i flere måneder har jeg jobber døgnet rundt de siste to ukene for å sette nettsiden sammen, samtidig som jeg har arrangert FIT på 30 dager og hatt over 600 kursdeltagere på andre programmer. Galskap! Jeg fatter ikke hvordan jeg har klart det ved siden av bloggen og alle andre prosjekter! Kjenner at i natt skal jeg sove ekstra godt, og om noen dager skal jeg ta med en fridag! 

I dag har jeg to små overraskelser til dere. Først tar vi disse deilige muffinsene.

 

Til 6 stykker trenger du:

 

7 store dadler – uten sten

1/2 dl kokende vann

3 egg

200 gram kokosmasse

2 ss bakekakao

1 knipe salt

1 ts bakepulver

 

Slik gjør du:

Sett ovnen på 190 grader – varmluft.

  1. Hell kokende vann over dadlene og la de stå litt.
  2. I mens maler du kokosmassen til grovt mel med en stavmikser eller blender. Bland inn kakao, bakepulver og salt.
  3. Ha dadlene, vann og egg i en bolle og mos dette til en glatt masse med stavmikser eller blender.
  4. Rør så det våte og det tørre sammen

Fordel røren i 6 muffinsformer og stek dem i 20 – 25 minutter.

Jeg pyntet mine med smeltet mørk sjokolade og granateple

 


Så var det overraskelse nummer to. 

Jeg har fikset en rabattkode til dere i min favoritt nettbutikk


Soma.  Dere får 30% ved bruk av koden 
desireeandersensoma30


Det er ikke mange helsekostprodukter du finner i mine skap, men de jeg har finner du her.

For ordes skyld så får jeg ikke betalt for å gi dere koden, jeg ser ikke på det som reklame, det er en hyggelig gest.

 

Smil

Desiree

 

 

Notater:

 


#oppskrift

# sukkerfri
#sjokolademuffins


#glutenfri


#melkefri


#diamat

 


2. mai 2016 | Godis og kaker

Kommentarer (9)

  1. Hei! Har du tips til hva som kan brukes istede for kokosmasse? Liker ikke kokos, men disse så kjempegode ut!

  2. Disse så altfor gode ut. Ah, du og dine fristende oppskrifter, hihi 😀

  3. Hei Desiree.Jeg har gitt oppskriften videre til ei venninne som skal lage disse. Hvis en erstatter kokosmasse med kokosmel, hvor mye kokosmel brukes da? Samme spørsmål ang.en annen oppskrift vedr.mandler byttet med mandelmel.

Comments are closed.