SJOKOLADE MED LAKRISFYLL | uten sukker og melk

Reklame 29. september 2020 | Godis og kaker, Oppskrifter

reklame Sunkost

 

I går var en stooor dag for meg! Endelig kunne jeg trykke på send knappen og levere 17 sunne oppskrifter til Sunkost sitt julehefte! Yes, jeg har hatt julepynten fremme her hjemme i flere uker allerede 😉

 

Det er andre gangen Sunkost trykker opp et julehefte med mine oppskrifter, som vil ligge tilgjengelig i deres butikker, slik at alle som er medlem i Sunkost sin kundeklubb kan komme å hente! Gratis så klart!

Så hvis du akkurat har meldt deg inn i kundeklubben for å delta på SUNKOST KICKSTART, så vet du altså at du har flere spennende ting å glede deg til utover høsten og vinteren.

Hvis ikke du alt er medlem i kundeklubben så burde du helt klart melde deg inn nå, for da rekker du fremdeles å motta SUNKOST KICKSTART (4 ukers gratis kostplan, treningsplan, oppskrifter).

Du melder deg inn HER

Jeg har så klart vist noen små glimt mens jeg har jobbet med disse oppskriftene. Og særlig en skapte blest i innboksen min på instagram! Nemlig disse hjemmelagde sjokoladene med fyll!

I hefte vil du få tre slags fyll:

Pasjonsfruktkrem, peanøttfyll og salt lakrisfyll. Den siste er min personlige favoritt, og jeg tenkte jeg skulle dele denne i dag!

Hjemmelaget sjokolade uten sukker og melk lager du på dette viset:

Ingredienser

  • 100 gram kakaomasse

     

  • 50 gram kakaosmør

     

  • 1 ts Helios vaniljepulver

     

  • 4 ss SukrinGold Sirup

Slik gjør du:

Ha alle ingrediensene i en bolle og smelt over vannbad.

Fordel sjokoladeblandingen i små former, tilsett ønsket fyll og la det stivne.

Hvis du skal lage fylte sjokolader er fremgangsmåten slik:

Fyll halve formen med sjokolade og sett den kaldt mens du lager fyllet.

Legg så i fyllet og forsegle konfekten med mer sjokolade.

 

Lakrisfyll lager du slik:

Ingredienser

  • 2 del fløte eller havre/soyafløte

     

  • 4 ss SukrinGold

     

  • 4 ss SukrinGold Sirup

     

  • 3 ss lakrisrotpulver

Fremgangsmåte

  • Ha alle ingrediensene i en kjele.

     

  • Kok opp under omrøring. Fortsett å koke under omrøring i 15 minutter.

     

  • Avkjøl til romtemperatur før du heller det i sjokoladeformene.

Disse er jo bare helt perfekte å nyte en kald høstkveld med en god kopp te!

 

Stort Smil

Desiree

 

 

Reklame 29. september 2020 | Godis og kaker, Oppskrifter

Kommentarer (1)

Comments are closed.