Sjokolade marengs med yoghurtkrem og friske bær; søt og sunn

19. august 2016 | Godis og kaker

Da puster jeg nesten lettet ut. FIT på 30 dager er lagt ut, ingen tekniske problemer denne gangen! Bank i bordet!

Mailboksen er ryddet, det meste kjører, så om en liten uke kan jeg forhåpentligvis senke skuldrene og bare kose meg med kunder, små prosjekter og så klart bloggen. DET ser jeg frem til!

Ikke minst ser jeg frem til å kunne bruke mer tid på bloggen igjen. Jeg håper ikke dere har merket så mye til det, men i perioder hvor jeg jobber mye med utvikling av kursene mine og det er mye kundeoppfølgning er det altså den som må lide litt. Døgnet har bare 24 timer, uansett hvordan man vender og vrir på det! 

I dag vil jeg gi dere noe søtt å sette tennene i nå som helgen nærmer seg. Veldig inspirert av min favorittkake – pavlova! NAM!

 


Du trenger:

4 eggehviter 

1 dl Sukrin

1 dl sukker

1 ts kakao 


Slik gjør du:

  1. Sett stekeovnen på 100 grader. Mål opp Sukrin, sukker og kakao i en skål og bland.
  2. Pisk eggehvitene til du får et hvitt og halvstivt skum, ca 2 minutter. Tilsett deretter litt og litt av sukkerblandingen mens du fortsetter å piske, ca 5 minutter totalt.
  3. Fordel marengsen utover bakebrettet. De er på størrelse med en liten dessert tallerken.
  4. Stek marengsene i ovnen i 1 time. Slå av ovnen uten å åpne ovnsdøren, og la deretter marengsen «overnatte» i ovnen frem til neste dag.
  5. Marengs holder seg veldig godt i en lufttett beholder

Kremen lager jeg av 50/50 pisket kremfløte og gresk yoghurt. Tilsatt litt vaniljepulver, evt vanilje essens, og litt sukrin.

 

Husk at du kan lagre alle oppskriftene mine direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin 
HER


Følg meg gjerne på Snapchat 

(Fitfocuse) 
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge 

Facebook 
siden min 


HER

 

Stort Smil

Desiree


19. august 2016 | Godis og kaker

Kommentarer (2)

Comments are closed.