Søndagsmiddag må gjerne kreve litt mer tid og forberedelse enn hverdagsmiddagene, men når helg er jobbhelg er det kjekt med en enkel middagsrett som allikevel gir det lille ekstra.
Marinaden inneholder blant annet grapefrukt. Om du er skeptisk til den litt bitre smaken kan den byttes ut med kombinasjonen appelsin og sitronsaft.
Til 3 personer trenger du:
150 gram laksefillet per person
1 purre
1 rød paprika
4 gulrøtter
Sorte oliven
Til marinaden:
Saften av 1/2 grapefrukt
4 ss olivenolje
2 hakkede fedd hvitløk
1/2 hakket rød chilli
Til potetmosen:
4 poteter per person
1 ss smør
Hakket basilikum
Slik gjør du:
Sett ovnen på 220 grader.
Bland sammen marinaden og hell den over fisken – i en ildfast form.
Kutt opp grønnsakene og ha disse i formen.
Kle formen med folie og sett den i ovnen i 25 minutter.
Kutt potetene i små biter og kok helt møre.
Moses sammen med smør, urter og litt salt.
Dander og server <3
Dette så utrolig godt ut! God middag:-) På menyen i dag står det indrefilet til meg, gleder meg som en liten unge :p
4 poteter per person?? Det hørtes mye ut…
Anonym: er potetmos 🙂 må gjerne beregne mindre, men da blir det ikke mye mos til hver 😉
Nam dette så skikkelig godt ut! Må prøves til uken 🙂