I dag skjer det noe kjempe spennende på kjøkkenet mitt som jeg nesten ikke kan vente med å dele med dere! Hint, hint – JUL! Det er vel ikke for tidlig å begynne å tenke på det nå?
Ellers så er det tid for en ny fiskemiddag her på bloggen. I sommer lagde jeg en lignende variant av denne fisken bare med laks. Så om du vil er det bare å bytte ut torsken med laks eller annen hvit fisk.
TIL 4 PERSONER TRENGER DU:
Ingredienser
- 700 g torsk i fillet
- 1 sitron
- 1 lime
- 50 g pinjekjerner
- 1 rødløk
- 1 pk frisk dill
- 400 g ferdig kokte grønne linser fra boks
- 2 dl blåbær
- 1 pk ruccola
- olje
- salt
- pepper
Fremgangsmåte
- Sett stekeovnen på 200 grader.
- Legg torsken i en ildfast form, og topp den med litt olje, salt og pepper. Kutt sitronen og limen i skiver, og legg sitronskivene oppå fisken. Stek formen i ovnen i ca. 15 minutter.
- Varm opp en tørr stekepanne til høy varme, og rist pinjekjernene til de er gylne.
- Kutt rødløken i skiver. Finhakk dillen, og skyll linsene i kaldt vann. Bland rødløken, dillen og linsene sammen med blåbærene og ruccolaen i en serveringsskål. Topp salaten med pinjekjernene og litt olje, salt og pepper.
Sunn og smakfull middag på ca. 20 minutter.
Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER
Stort Smil
Desiree