Sitronlaks med rask pastasalat

7. april 2013 | Uncategorized


/skrevet i samarbeid med

D

enja/

 

Vel hjemme fra Danmarksferie sitter jeg å funderer over hvor stor forskjell det er på Norge og Danmark når det kommer til sunn mat og utvalg i butikker og kiosker. I Danmark kunne jeg gå inn på kiosken og finne salater merket Paelo, grønnsaksjuicer, lavkarbo smørbrød, sukkerfrie kaker og ingefær shots. Her hjemme er vel det sunneste du finner en kjedelig salat eller et brett sushi? 

Butikkene hadde en rekke sunnere alternativer til det meste, frukt og grønt avdelingene hadde ekstremt godt utvalg, i det hele tatt var det lettere å finne sunnere alternativer enn det er her hjemme!

Heldigvis går det fremover også i lille Norge. Siste tilskudd på mitt kjøkken er Denja sin nye Rødbetsalat. Laget med 2/3 cottage cheese i stede for majones! YES!

Jeg elsker rødbetsalat og spiser det til det meste. På brødskiva sammen egg, på knekkebrødet med noen skiver avokado, i salatblader med litt kokt skinke og som tilbehør til kylling og svin er favorittene. NAM! Frem til nå har jeg laget min egen for å kunne kutte litt ned på unødvendig fett og kalorier. Det trenger jeg ikke lengre. Denja sin variant inneholder faktisk hele 50% færre kalorier!

 

I dag prøvde jeg å lage pastasalat med pastaskruer, rødbetsalat, vårløk og soyabønner. Inspirert av en oppskrift jeg fant på Denja sin hjemmeside.  Det ble en stor suksess for hele familien! Bonus når middagen tar under 20 minutter å lage!

 


Til to personer trenger du:

1 boks


Denja Rødbetsalat


2 del ferdig kokt pastaskruer

2 dl soyabønner

2 vårløk

2 stykker laks uten skinn og ben

Sitronpepper

 


Slik gjør du:

  1. Ha sitronpepper på laksen og sett den inn i ovnen på 200 grader i 20 minutter
  2. Kok opp pastaskruer og avkjøl
  3. Rør inn Rødbetsalaten

Ha over soyabønner og vårløk ved servering.

 


Har du lyst til å lese mer om Denja sine produkter finner du masse god info og spennende oppskrifter på hjemmesiden deres
HER


Du kan også følge dem på Facebook
HER

 

Håper det inspirerer!

Smil

Desiree

 


7. april 2013 | Uncategorized

Kommentarer (4)

  1. MARIA: Tussn takk Maria 🙂 hvert inne og snust litt på din også. Utrolig fin header!

Comments are closed.