SITRONKYLLING | med ovnsbakte grønnsaker og feta

14. juni 2018 | Middag

Denne uka var barselpermisjonen min offisielt over. Ironisk nok så resulterte det i at bloggen ikke ble oppdatert på flere dager, for nå må tiden fremover planlegges! Høstens matkasser skal gjøres klare, vi jobber med helt ny versjon av BOOST DETOX og FIT PÅ 30 DAGER, appen min skal bli ennå bedre før den åpnes for nye brukere i januar og jeg skal kaste meg over mitt største prosjekt så langt!

Veldig glad for at desireeandersen.no etterhvert har utviklet seg til et lite team, for alt dette skal skje mens jeg har 50% permisjon.

Akkurat nå er det Fitfocuse – matkasse som er i fokus og denne retten vil du finne på menyen i uke 32.

TIL 4 PERSONER TRENGER DU:

Ingredienser

  • 2 fedd hvitløk
  • 1 rødløk
  • 1 rød paprika
  • 1 grønn paprika
  • 1 squash
  • 1 sitron
  • 1 boks gule cherry tomater
  • 600 gram fylling fillet
  • 2 ss paprika + litt chilipulver
  • Fetaost
  • Bladpersille
  • Olje
  • Salt
  • Pepper

Fremgangsmåte

  1. Finhakk hvitløken, og del opp rødløk, squash og paprika i grove biter. Finriv skallet av sitronen og del sitronen i skiver.
  2. Krydre kyllingen med paprikakrydder, salt, pepper og sitronskall. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek kyllingen i 2-3 minutter på hver side eller til den er gjennomstekt. Ha til side på en tallerken.
  3. Varm opp stekepannen igjen med litt ny olje til middels varme, og stek grønnsakene fra punkt 1 og cherrytomatene i ca 5 minutter, smak til med salt og pepper underveis. Vend så kyllingen inn med grønnsakene.
  4. Finhakk persille, og del opp fetaosten i terninger. Topp retten med finhakket persille, fetaost og sitronskiver.

 

14. juni 2018 | Middag