Siste døgnet i Toscana.

13. mai 2013 | Opplevelser og reiser

Da har føttene fått norsk jord under seg. Vanligvis når man har hvert på en fantastisk reise synes man at tiden går så fort.
Det føler jeg også, men samtidig så føler jeg at jeg har hvert lengre borte fordi jeg har rukket å oppleve så mye!
Noen som kjenner seg igjen?

I går morres sto jeg opp ute ved den italienske riviera. Allerede klokken kvart over seks var solen på god vei opp og varmet mer enn godt! Om få timer skulle vi reise videre fra dette lille paradiset og jeg ville ikke gå glipp av et sekund!
Morgenturen gikk opp på motsatt side av bukten fra der vi hadde hvert dagen før. Ca. 350 meter over havet.
Å vandre rundt i soloppgangen over et så vakkert område, med så mye historie! Jeg vet jeg er letterørt, og rørt ble jeg!

Resten av turen skulle vi tilbringe i Toscana. På vei til hotellet rakk vi både en rundttur i middelalderbyen Lucca, og innom en lokal vingård.
Her ble vi servert en nydelig, hjemmelaget italiensk lunsj med tilhørende viner.

Se for deg en liten italiens gård. Små murhus, vakre blomster, en liten gårdshund, barn som leker. Det var akkurat slik!

Siste stopp på reisen var da Borgo Gusto. Hotellet var oppbrinnelig en liten landsby, og alle rommene er rett og slett de små husene. Det er det mest sjarmerende hotellet jeg har besøkt.

Her lot jeg pulsen virkelig falle til ro!
Dette skulle bare nytes!

Før avreise i dag hadde vi litt ekstra tid her på formiddagen. Nok engang valgte jeg derfor å stå opp litt etter fuglene. Hvem vil vel gå glipp av et slikt syn?

Tåketeppet smøg seg vekk i takt med at solen steg over åskammen. Magisk.

Området rundt hotellet er omgitt av et lite stinett. Jeg la ut på 6km runden, og fikk med meg sjarmerende landsbygd og flere naturopplevelser.

De siste timene ble tilbrakt sovende ved bassengkanten, rakk faktisk å bli litt solbrent! Og med det kunne jeg faktisk huke av for alle min forhåpninger og forventninger for turen!

Ennå mangler jeg å dele en av de flotteste dagene jeg har hatt med dere!


13. mai 2013 | Opplevelser og reiser

Kommentarer (2)

  1. Du beskriver dette flotte området helt malerisk, ser alt for meg! Jeg har akkurat kommet hjem fra langhelg i Roma, helt perfekt det også, om enn litt mer hektisk. Men en flott by å feire sølvbryllup i!

  2. Rita: Takk Rita! Jeg kunne helt ærlig skrevet side opp og ned om dette området! Jeg er helt bergtatt! Men nettopp derfor tenkte jeg det var greit å begrense seg 😉

Comments are closed.