SIER DET SNART STOPP?!

2. februar 2018 | Sprekere Mamma & Baby

Tredje trimester er godt i gang og jeg kan plutselig merke at nå skjer det ting i kroppen igjen. Jepp, glansdagene fra andre trimester er helt klart på hell..

Jeg håper fremdeles at jeg med noen justeringer i hverdagen skal klare å holde energinivået oppe en god stund til, men jeg tror også det er viktig for andre der ute at jeg kaller en spade for en spade og innrømmer at nå begynner hverdagen å koste flere krefter!  Og for å være helt ærlig er det dager hvor det føles som om noen bare skrur av en bryter når klokka runder 15:00!

Kroppen har det fremdeles veldig bra. Jeg har egentlig ingen grunn til å klage!

Bortsett fra kynnere, har både rygg og bekken det fin fint og jeg trener fremdeles som vanlig – med unntak av sit-ups og løping. Det store savnet er rett og slett nok energi til å komme igjennom en helt vanlig dag! Blæ!

Litt for seint og angre seg, og litt for tidlig å begynne å mase om at han skal komme ut 😉 så det er bare å gjøre det beste ut av situasjonen. Selv om det ikke alltid er så lett når man gjerne vil gi 100% og strekke til på alle fronter.

Dette er jo egentlig et typisk kvinneproblem, ikke bare for gravide kvinner… Så jeg får si til meg selv som jeg sier til mange av kundene mine:

– Å vise omsorg for seg selv er å vise omsorg for de man er mest glad i.

 

Stort Smil

Desiree

 

2. februar 2018 | Sprekere Mamma & Baby