SHORT HAIR | don´t care

20. juni 2018 | Livsstil

Da var det gjort! Et og et halvt år med sparing – rett av!

Flertallet på Instagram (@desireeandersen) sa riktignok at jeg burde fortsette å spare, men som flere poengterte:

-Du må gjøre det du selv vil trives med.

Så det gjorde jeg!

Og det er helt typisk meg!

Sparer til langt, går lei etter et par år, klipper det kort igjen. Denne gangen har jeg ikke klipt meg så kort som jeg pleier. For helt kort hår er jeg nok ferdig med. Det går fremdeles i strikk og det kan fremdeles styles. Det krever bare ikke like mye stell og pleie som det lange. Skikkelig deilig, og helt perfekt til der jeg er i livet akkurat nå – mammasveisen?

Jeg elsker det, mens de her hjemme brukte dagen på å vende seg til det 😉

Hva synes du?

Stort Smil

Desiree

 

20. juni 2018 | Livsstil

Kommentarer (23)

  1. Det er jo det som er flott med hår – det kan varieres Du ble kjempe fin. Synes faktisk du blir mer typete med kortere hår. Og så mye mer praktisk i mammatilværelsen din. Ha en strålende uke videre

  2. Det kledde deg bare helt super bra.Kul frisyre. Jeg har hår til hoftene og har bare så lyst å klippe meg kort jeg også. Skal jeg bare ta sjansen og la lokkene falle?

  3. Alt kler den smukke! Du er fin både med kort og langt hår. Variasjon kan være greit, og uansett vokser det ut igjen hvis man angrer.

  4. Veldig fint! Du er vakker med både kort og langt hår, men denne sveisen kledde du utrolig godt! ❤️

Comments are closed.