Saturday brekkie

13. februar 2016 | Frokost

Det beste med helgene er helt klart mer tid til å gjøre det man har lyst til, være med de man er glad i og lade batteriene.

Og en god frokost er obligatorisk!

For min del kan klokka både bli ti og elve før vi setter oss tilbords, bare vi gjør det sammen.

På bordet i dag sto kickstartvaflene, hjemmelaget chiasyltetøy og hjemmelaget mandelmelk med sjokoladesmak. Mat man blir glad av med mennesker man er glad i ❤

Kickstart vaflene er jo en STOR favoritt blant dere lesere. Du finner den
HER,

så i dag vil jeg heller lære deg å lage mandelmelk. Det er så godt og så enkelt!

Til 1 liter trenger du:

250 gram mandler

1 liter vann

1 knipe salt

3 dadler uten sten eller annen søtning

2 ss bakekakao

Slik gjør du:

Skyll mandlene noen ganger. Ha dem så i en bolle med lunkent vann og en knipe salt. La det stå på benken i minst en time.

Hell av vannet og ha mandler, 1 liter vann, dadler, en ny knipe salt og kakao i en blender.

Blend på full guffe i et par minutter.

Min blender er såpass kraftig at jeg ikke trenger å sile av mandelpulpen. Jeg heller det hele over på en glassflaske og oppbevarer det i kjøleskapet.

Mandelpulpennfaller da til buns i fkasken. Veldig enkelt.

Hva gjør en god start på lørdagen for deg?

Smil

Desiree

Notater:


#frokost


#oppskrift


#mandelmelk


#sjokolademelk


#familiemat


#vaffelfrokost


13. februar 2016 | Frokost

Kommentarer (5)

  1. Så digg! noe av det beste med helgene er faktisk en bedre frokost ja, og mer tid til de man er glad i <3

Comments are closed.