Sara Bernard; sukkerfri og sunn

12. august 2015 | Godis og kaker

Det så lenge ut som bananbrød med blåbær skulle stikke av med seieren, men så dro Sara Bernard kraftig ifra!

Det var egentlig ikke så overraskende, men bananbrødet kommer nok i løpet av helgen det også. Det er skikkelig friskt og saftig med en liten hemmelig ingrediens.

Over til dagens lillelørdag.

Til bunn trenger du:

100gram kokosmasse

1 eggehvite

1 ss olje

1 ss fiber sirup eller 2 ss honning

Slik gjør du:

Rør sammen alt.

Kna sammen fem like store kuler.

Trykkes ut på et bakepapir og stekes på 220 grader i 10 minutter.

Fyll:

10 dadler uten sten

2 ss varmt vann

2 ss kakao

1 dl mandler

1 ss melk

Start med å legge dadlene i det varme vannet.

Mal så mandlene til mel med en stavmikser.

Band mandelmel og kakao

Rør sammen med dadlene og melken til du får en seig sjokoladekrem.

Når bunnene er avkjølt fordeler du sjokoladekremen og setter kakene i fryseren i en time.

Kakene dyppes i smeltet sjokolade og oppbevares i fryseren til 30 minutter før servering.

Tips: disse er STORE og mektige så del dem gjerne i to eller fire ved servering.

Håper det frister

Desiree


12. august 2015 | Godis og kaker

Kommentarer (2)

  1. OMG!!! lagde disse igår ( ble nok kanskje i d største laget) men det må være det beste julesnopet jeg har smakt.. elsker oppskriftene dine…!!!

Comments are closed.