SALT KARAMELL SMOOTHIE

25. februar 2019 | Smoothies & Juice

egen reklame

 

I forbindelse med 5kg ned på 4 uker kurset, som starter på www.fitfocus.no, neste uke holder jeg på å snekre sammen en smoothie challenge.

Første uke av kurset er det nemlig smoothie til frokost hver dag. Så jeg har vært kreativ på kjøkkenet for å finne på nye og fristende smoothies som deltagerne kan teste. Denne smoothien kommer dog ikke med som en frokost. Men den kan absolutt passe som et friskt mellommåltid eller en sunn snack på kvelden!

Jeg mener, kremete, salt karamell smoothie! NAM!

Den kan egentlig lages på flere forskjellige måter, men jeg deler nå min favoritt + noen variasjonsmuligheter.

TIL EN PERSON:

Ingredienser

  • 1/2 frossen banan
  • 2 dadler uten sten
  • 3 buketter frossen blomkål
  • 3 dl mandelmelk
  • 1 klype salt
  • 1 ss peanøttsmør (kan sløyfes, men er veldig godt)

Alt blendes

Her er variasjonsmulighetene MANGE! Tilsett en liten shot kald kaffe og du har en deilig frappe, en liten spise skje bakekakao så har du en snickers smoothie, litt revet sjokolade på toppen er også utrolig godt! Ikke uten grunn at jeg kaller det som en dessert smoothie!

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocus.no) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

 

Stort Smil

Desiree

 

25. februar 2019 | Smoothies & Juice

Kommentarer (1)

  1. Skal det være usøtet eller søtet mandelmelk? Prøvde med usøtet, men var langt ifra overbevist på smak 🙁

Comments are closed.