Salatburger med salsa og sprø søtpotetfrittes

7. august 2016 | Middag

Er det noe jeg er glad i så er det en god burger. Og en god burger kan være så mangt. Det viktigste for meg er at det er ordentlig kjøtt, med god smak og masse grønnsaker. Burgerbrød kjøpt på butikken tilfører for min del en burger svært lite. Ikke smaker de noe særlig og ikke inneholder de noe næring. Så hos oss dropper vi som oftest brødet, og går heller for denne varianten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


Til burgeren trenger du:

150 gram karbonadedeig per person

Krydder jeg bruker: salt, pepper, hvitløk og chilliflak


Jeg kryddrer kjøttdeigen og moser deigen godt før jeg former den til burgere. Jeg føler ikke at jeg trenger noe binnemiddel, men om du vil kan du beregne 1/2 ss mel per burger.

 


Til avokadokremen trenger du:

1/2 avokado per person

1 neve spinat

1 neve koriander

1 skvis lime

Salt og pepper


Alt moses med en stavmikser

Oppskrift på sprø søtpotetfrittes finner du 


HER


 

Min beste tomatsalsa finner du


HER 


Hjemmelaget brugerbrød som smaker? Det finner du


HER


 

Håper det smaker.

Smil

Desiree


7. august 2016 | Middag

Kommentarer (5)

Comments are closed.