I dag klokket jeg altså inn min siste intervall før Birken på lørdag, og jeg konstaterer at halsen fremdeles ikke er bra 🙁 Så utrolig frustrerende. Ikke minst fordi jeg er lettere irritert på meg selv. Jeg vet jo så mye bedre! Men det er vanskelig å tørre å ta seg treningsfri når man trener opp mot noe man virkelig gleder seg til…og nå er det for sent. Det får bare bære eller briste!
Dagens intervall ble en 4 minutter x 6 intervall i bakke – med en liten vri.
1 minutts pause mellom hver intervall.
Onsdag, lillelørdag og ingen overraskelser på denne bloggen. Det blir som det pleier – en søt og sunn oppskrift. Denne gangen en skikkelig saftig banankake – med sjokolade om du vil!
Ingredienser
- 1oo g mandler
- 50 g dadler uten sten
- 50 g smør
- 3 modne bananer
- 3 egg
- 2 ts bakepulver
- 1 ts vaniljepulver
- 1 klype salt
- 100 g mørk sjokolade
- 1 ss smør til formen
- 2 bananer til pynt
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 175 grader, og kle bunden av en form (22 cm) med bakepapir eller smør sidene av formen.
- Blend mandlene til fint mel i en blender. Blend dadler og smør sammen med mandelmelet i blenderen, til det blir en klistrete masse
- Tilsett bananer, egg, bakepulver, vaniljepulver og salt. Blend igjen til massen er jevn
- Hakk sjokoladen grovt, og rør den inn i deigen
- Fordel røren i formen
- Skrell bananene, skjær dem i skiver, og pynt overflaten med bananskivene
- Bak kaken i ovnen i ca 50 minutter, til kaken er gylden og gjennomstekt
Håper det smaker.
Stort Smil
Desiree
Hei Desiree! Er det mye karbohydrater i denne? Driver å tester ut kosthold med lavfoodmap og midre karbohydrater for magetrøbbel. Denne så uansett utrolig god ut!