Hår

Hun sa jeg var stygg – og det var jo litt sant!

9. februar 2017 | Ernæring

Som blogger må man ofte tåle å høre litt, jeg får heldigvis lite tyn via nettet! Hadde jeg blitt utsatt for det i samme grad som flere andre, større bloggere blir tror jeg at jeg hadde sluttet! Jeg er alt for tynnhudet til å la sånt prelle av meg!

Denne kommentaren kom etter at jeg postet et meget sjeldent bilde av min bare mage her på bloggen! I ett frustrasjons innlegg om hvorfor vi må bruke bilder av bare kropper for å bekjempe kroppspress? Jeg synes annen hvert «elsk deg selv som du» bilde i sosiale medier har følge med ett!

– Så flott å se at du faktisk har en veltrent kropp! Når man ser på deg sånn ellers så ser du egentlig ikke så sprek ut! Stygg hud med mye urenheter og pjuskete hår!

Og det kunne man jo velge å bare overse som jeg ofte gjør med usmakelige tilbakemeldinger på nett, men problemet mitt var at hun hadde jo helt rett!

Hva andre synes om kroppen min bryr jeg meg ikke om. Men jeg har lenge, lenge, lenge slitt med både hår og hud. Håret er jo et kapittel for deg selv. Hvordan jeg tilslutt klarte å redde det kan du lese HER.

Men noen husker kanskje at jeg i oktober/november bestemte meg for å legge om kostholdet. Og «Tina» sin kommentar var så absolutt en utløsende faktor!

Jeg har flere ganger forsøkt å få styr på hudproblemene som kom snikende da jeg rundet tretti. Men det er litt med hudpleie som med kosthold! Du må finne det som passer deg, så må du få det til å fungere i din hverdag, også må du gi det litt tid! Og for å være helt ærlig så har jeg ikke gjort det riktig tidligere.

Kostholdet fikk jo en grundig oppgradering i oktober både på grunn av lite energi, men også på grunn av huden min. Skjønnhet starter helt klart innenifra! Men for første gang så oppsøkte jeg faktisk en hudpleier, fikk en hudanalyse og produkter som passet meg! Og vet du hva?!?! Jeg har ikke hatt så mye som en rød prikk på huden min siden! Ikke en eneste kvise, hudtonen har jevnet seg ut og selv nå på vinteren kan vi nesten snakke om glød – nesten!

Bonusen er at jeg for første gang på årevis er komfortabel med å gå uten sminke – så lenge jeg får renset og smurt huden da!

Rynkene får jeg nok ikke gjort noe med 😉

Og hva opplever jeg nå? Jo, jeg som aldri har klart å vaske vekk maskaraen før jeg legger meg engang klarer å holde meg til en ny rutine! Fordi jeg elsker resultatene, og jeg har funnet det som fungerer for meg!

Og det er vel det jeg har mest lyst til å dele i dag! At alle forandringer tar tid. Vi må ofte prøve og feile flere ganger før vi endelig finner den metoden som passer oss. Det gjelder ikke bare hudpleie og endringer i kosthold! Men guri malla så mye lettere det går når man endelig finner det som funker for seg!

Budskap nummer to er at all usaklig kritikk ikke trenger å lede til noe negativt. Hvordan et budskap tilslutt oppfattes avhenger like mye av den som mottar som den som sender!

Så takk «Tina» for at du syntes jeg var stygg! Det fikk meg til å endelig ta tak i noe som har plaget meg lenge!

Still no make up! But great lighting!

Hår

 

9. februar 2017 | Ernæring

Kommentarer (4)

 1. Nett troll vil det alltid finnes, dessverre. Men fy søren som jeg digger at du er deg selv. Du er så ekte, gir så mye inspirasjon og er virkelig et forbilde. Jeg blir alltid glad av å se story’s på Snapchat og å lese bloggen din.

 2. Hei, Desirée! 🙂

  Det synes jeg var unødvendig. Ikke alle er født med tykt hår og perfekt hud. Sånn er det bare!

  Jeg følger deg på FB, Instagram og på bloggen, og jeg synes du er en utrolig flott inspirasjon i hverdagen! 🙂

  Hurra for alle de som tør og være seg selv – og som våger å legge ut bilder #utenfilter!!

  Hurra for deg!! 🙂

  Mvh Siw

 3. Wow, det må jeg si..En av grunnene til at jeg aldri klarte å holde bloggen gående var frykten for hva det ville gjøre med meg å motta for mye dritt. Som hypersensitiv og med en holdning om at man skal være god mot mennesker, har jeg aldri forstått hvorfor enkelte mennesker skriver slikt. Men så er det jo ikke alt man skal forstå heller, og det beste alternativet må jo absolutt være å lære seg å håndtere og takle slikt, samtidig som man viser godhet i form av den man er selv. Bra innlegg, det var faktisk inspirerende og vekkende. Skjønnhet kommer innenfra, absolutt, både fra kosthold så vel som personlighet, Så det har du på plass. <3

 4. Jeg blir leimeg av å høre at idioter som «Tina» holder på slik. Det er lignende kommentarer som kan lure fram f.eks spiseforstyrrelser. Jeg vil si at jeg har fulgt med deg på de fleste sosiale medier – også før du la om kostholdet ditt, og vet du hva? Tanker som «fysj så pjuskete hår» og «nei fysj så uren hud» har aldri slått meg. Jeg vil understreke til deg, at jeg alltid har syntes du har vært flott hele du – både hud, hår, kropp og det som er! Jeg er kjempe glad på dine vegne at du har funnet en måte som fresher huden og håret ditt, men ikke la «Tina» få den æren da. Den æren er det kun du som har fortjent. Du var flott da, du er flott når!

Comments are closed.